Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml

Zobraziť katalóg
SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml
Ústna voda proti zubnému kazu, proti zápalu ďasien a bez alkoholu, 275 ml - 18,84 €/1 l
Kód:  ZUB882 Produktové číslo:  4603014009982 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml Predaj skončil

SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml

Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums zabezpečí kompletnú starostlivosť a dlhotrvajúcu sviežosť vášho dychu. Nepôsobí iba proti tvorbe zubného kazu a plaku, ale má aj upokojujúce účinky na ďasná a prispieva k obnoveniu prirodzenej imunity ústnej dutiny. Voda obsahuje prírodné výťažky z bergénia, skorocelu a koreňa lopúcha. Tie ešte v kombinácii so soľami zinku, brusnicovými a bobuľovým výťažkami odstraňujú opuch ďasien. Majú antiseptický a protizápalový účinok, ktorý zabraňuje krvácaniu ďasien. Enzým papaín pomáha bieliť sklovinu a chráni ju pred tvorbou zubného plaku. Patentovaný systém mliečneho enzýmového komplexu LUCTATOL spoločne s japonským sladkým drievkom zabezpečujú ochranu pred baktériami a výrazne znižujú tvorbu plaku, až o 96 %. Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums neobsahuje alkohol ani fluorid.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody SPLAT Professional Healthy Gums

  • Na kompletnú starostlivosť a dlhotrvajúci svieži dych
  • Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums obnovuje prirodzenú imunitu ústnej dutiny
  • Obsahuje prírodné výťažky z bergénia, skorocelu a koreňa lopúcha v kombinácii so soľami zinku, brusnicovými a bobuľovými výťažkami, ktoré odstraňujú opuch ďasien
  • Má antiseptický a protizápalový účinok, ktorý zabraňuje krvácaniu ďasien
  • Systém LUCTATOL s japonským sladkým drievkom ničia baktérie a znižujú tvorbu plaku
  • Znižuje tvorbu zubného povlaku až o 96 %
  • Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums je bez alkoholu a fluoridu

TIP: Ústna voda SPLAT Professional Healthy Gums v kombinácii so zubnou pastou SPLAT maximalizuje ochranné účinky oboch prípravkov.

Použitie:
Používajte po jedle a po vyčistení zubov vašou obľúbenou zubnou pastou SPLAT . Odmerajte pol viečka a preplachujte v ústach jednu minútu. Potom vypľujte a už nevyplachujte vodou. Neprehĺtajte.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Rosa Canina Flower Extract, Sophora Japonica Bud Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Aroma, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, PVP, Bergenia Crassifolia Root Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Hibiscus  Sabdariffa Flower Extract, Dipotassium Glycyrhizate, Bisabolol, Bifida Ferment Lysate Sodium Coco-Sulfate, Ananas Sativus Fruit Extract, Maltodextrin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citrus Nobilis Peel Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Ocimum Basilicum Oil, Menthyl Lactate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Eugenol, Limonene.
 

Parametre a špecifikácia

Objem
275 ml Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Objem

Objem
275 ml Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPLAT Professional Healthy Gums 275 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií