Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

SPLAT Special Coffee Out 75 ml

Zobraziť katalóg
SPLAT Special Coffee Out 75 ml
5 1 hodnotení
Zubná pasta – s bieliacim účinkom, prírodná a BIO, ochrana skloviny, ochrana pred zubným kazom, pre fajčiarov
Kód:  ZUB890 Produktové číslo:  7640168931704 Stránky výrobcu

SPLAT Special Coffee Out 75 ml

Zubná pasta SPLAT Special Coffee Out s fluoridom, kofeínom a esenciálnymi olejmi je vhodná pre fajčiarov a všetkých, ktorí chcú belšie zuby bez škvŕn od kávy a čaju. Dôkladne odstraňuje zubný povlak a zuby zostanú hladké a lesklé. Jemne a efektívne bieli zuby bez poškodenia skloviny až o dva odtiene vďaka trojitému komplexu enzýmov. Ďalej obsahuje kofeín, ktorý povzbudí vašu náladu a horčík na mineralizáciu skloviny. Svieži dych zaručujú esenciálne oleje mäty a bisobalolu. Vysoký obsah fluoridu (1 450 ppm) pôsobí ako prevencia pred zubným kazom. Bieliaca pasta na zuby SPLAT Special Coffee Out neobsahuje agresívne bieliace ani agresívne zložky, SLS/SLES, farbivá, chlórhexidín, sacharín ani peroxidy. Nenájdete v nej ani uhličitan vápenatý, ktorý v niektorých prípadoch môže poškodzovať sklovinu, a hydroxymethylglycinát sodný spôsobujúci alergie.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty SPLAT Special Coffee Out

  • Ideálna voľba pre fajčiarov a všetkých, ktorí chcú belšie zuby bez škvŕn od kávy a čaju
  • Bieliaca zubná pasta SPLAT Special Coffee Out odstraňuje zubný plak
  • Klinicky overený bieliaci efekt až o dva odtiene vďaka trojitému komplexu enzýmov
  • Obsahuje kofeín na povzbudenie vašej nálady a horčík na mineralizáciu skloviny
  • Esenciálne oleje mäty a bisobalolu osviežia dych
  • Prevenciu pred zubným kazom zabezpečuje vysoký obsah fluoridu 1 450 ppm
  • Neobsahuje agresívne bieliace a abrazívne zložky, SLS/SLES, farbivá, chlórhexidín, sacharín ani peroxidy
  • V zubnej paste SPLAT Special Coffee Out nenájdete uhličitan vápenatý, ktorý môže poškodzovať sklovinu
  • Nespôsobuje alergie vďaka absencii hydroxymethylglycinátu sodného

Použitie:
Malé množstvo pasty naneste na zubnú kefku a krúživými pohybmi vyčistite zuby a ďasná. Potom vypláchnite ústa vodou. Používajte 2× denne po jedle. Pre maximálny ochranný účinok ústnej dutiny používajte spoločne s ústnou vodou SPLAT.

Zloženie:
Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, ?alcium Pyrophosphate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tricalcium Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Monofluorophosphate, Aroma, PVP, Sodium Benzoate, Carrageenan, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Menthol, Potassium Sorbate, Xylanase, Menthyl Lactate, Mica, Beta-glucanase, Bisabolol, Pentasodium Triphosphate, Magnesium Chloride, Mentha Piperita Oil, Maltodextrin, Sodium Chloride, Caffeine, CI 77891, Limonene.

Zloženie

Zloženie:
Aqua, Hydrated Silica, Glycerín, Hydrogenated Starch Hydrolysate,? alcium Pyrophosphate, Lauroylsarkozinát sodný, Tricalcium Phosphate, Xanthan Gum, Monofluórfosforečnan sodný, Aróma, PVP, Sodium Benzoate, Karagenan, Stevia rebaudiana Leaf Extract, Mentol, Potassium Sorbate, Xylanase, Menthyl lactate, Mica, Beta-glucanáza, Bisabolol, Pentasodium Triphosphate, Magnesium Chloride, Mentha Piperita Oil, Maltodextrín, Sodium Chloride, Kofeín, CI 77891, Limonene

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Pre fajčiarov Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Pre fajčiarov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPLAT Special Coffee Out 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Special Coffee Out 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPLAT Special Coffee Out 75 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií