AD homeoffice Protiplnění

SPLAT Vianočná sada Special DUO Gold & Silver zubné pasty, 75 + 75 ml

Zobraziť katalóg
SPLAT Vianočná sada Special DUO Gold & Silver zubné pasty, 75 + 75 ml
5 1 hodnotení
Darčeková sada – so zlatom a diamantovým práškom pre dokonalý lesk a svieži dych - 5,45 €/ks
Kód:  ZUB1281 Produktové číslo:  4603014019653 Stránky výrobcu
SPLAT Vianočná sada Special DUO Gold & Silver zubné pasty, 75 + 75 ml Predaj skončil

SPLAT Vianočná sada Special DUO Gold & Silver zubné pasty, 75 + 75 ml

Originálna darčeková sada, ktorú do poslednej dávky využije skutočne každý. Balíček Special DUO Gold & Silver s produktmi značky Splat obsahuje bieliacu zubnú pastu Special Silver a pastu s antibakteriálnymi účinkami Special Gold. Vďaka obsiahnutým unikátnym a luxusným aktívnym zložkám dostane vaša ústna dutina tú najkvalitnejšiu starostlivosť. Vaše zuby budú nádherne biele, silné a bez kazov. Obe pasty sa tiež samozrejme postarajú o vaše ďasná, ktoré budú zdravé, a váš dlhodobo svieži dych. Vianočná sada Splat Special DUO Gold & Silver bude zaujímavým darčekom pre vašich blízkych.

Kľúčové vlastnosti vianočnej sady Splat Special DUO Gold & Silver

  • Praktický darčekový balíček produktov ústnej hygieny
  • Sada Splat Special DUO Gold & Silver obsahuje dve zubné pasty
  • Zubná pasta Splat Special Silver má protizápalové a remineralizačné účinky
  • S aktívnym striebrom, zinkom a extraktmi z mäty
  • Zubná pasta Splat Special Gold má bieliace účinky
  • S diamantovým práškom, čiastočkami zlata, bioaktívnym vápnikom a materskou kašičkou
  • Zubné pasty z vianočnej sady Splat Special DUO Gold & Silver neobsahujú fluorid, SLS, chlórhexidín, sacharín a ďalšie podobné látky

Luxusná starostlivosť pre vaše ústa

Získajte oslnivo krásny úsmev s bieliacou zubnou pastou SPLAT Special Gold. Jej tajomstvo tkvie v obsiahnutom diamantovom prášku, čiastočkách zlata a materskej kašičke. Táto zubná pasta bez fluoridu vám poskytne kompletnú starostlivosť a úžasný bieliaci účinok. Výťažok z červeného hrozna a materskej kašičky vám dodá vitamíny, ktoré udržia zdravé ďasná. Tvorbe zubného plaku a kazu zabraňuje thymol s extraktmi z jadier hroznového vína. O posilnenú zubnú sklovinu sa postará bioaktívny vápnik calcis. Enzýmy z papáje dokážu rozpustiť zubný povlak a jemne zuby vybieliť. Teraz sa môžete usmievať na celé kolo so sviežim dychom vďaka zubnej paste SPLAT Special Gold.

Hlavné zložky:
Bioaktívny vápnik, extrakt z jadier hroznového vína, papaín, tymol, extrakt z materskej kašičky, diamantový prášok, zlato

Antibakteriálna zubná pasta Splat Special Silver

Spoznajte jedinečné protizápalové a antibakteriálne účinky aktívneho striebra aj pri ústnej hygiene. Zubná pasta SPLAT Special Silver spoločne so zinkom a extraktmi z mäty a ďalších bylín vám zaručí nielen silné a zdravé zuby bez kazov, ale tiež extra svieži dych a kompletne zdravú ústnu dutinu. Ióny aktívneho striebra veľmi účinne ničia baktérie aj vírusy, chránia tak nielen pred zubným kazom, ale tiež udržujú ďasná a sliznice zdravé, bez zápalov. Obsiahnutý zinok spoločne s hydroxyapatitom obohateným o dôležité minerály dokážu spoločne účinne remineralizovať a zaceľovať prípadné mikrotrhlinky v zubnej sklovine. O dlhodobo svieži dych sa postará extrakt z mäty piepornej. Zubná pasta SPLAT Special Silver neobsahuje fluorid, SLS/SLES, PEG, parabény, chlórhexidín, sacharín, syntetické farbivá ani arómy.

Aktívne zložky: 
Aktívne striebro – antibakteriálne a antivírusové účinky, prevencia proti zápalom
Extrakt z byliny perilla a mäty piepornej, ratanový extrakt a antibakteriálny bisabolol z harmančeka – pre príjemnú vôňu a svieži dych
Polydon – odstraňuje bakteriálny povlak a zabraňuje tvorbe zubného kameňa
Glukonát zinočnatý a hydroxyapatit obohatený o minerály horčíka, vápnika a zinku – remineralizujú zubnú sklovinu

Obsah darčekového balíčka:
Zubná pasta Splat Special Silver, 75 ml
Zubná pasta Splat Special Gold, 75 ml

Zloženie

Splat Special Gold:
Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aqua, Hydrated Silica, Glycerín, Lauroylsarkozinát sodný, Aróma, Cellulose Gum, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Sodium Benzoate, Lauroyl/Myristoil Methyl Glucamide, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Stevia rebaudiana Leaf Extract, Vitis vinifera Seed Extract, Royal Jelly, Mica, CI 77891, Sodium Bicarbonate, Thymol, CI 77491, Calcium Lactate, Ananás sativus Fruit Extract, Maltodextrín, Diamond Powder, Lactic Acid, Limonene, Gold

Splat Special Silver:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Glycerín, Sodium Coco-Sulfate, Aróma, Cellulose Gum, Zinc gluconate, Perilla Frutescens Seed Extract, Sodium Benzoate, Mica, Stevia rebaudiana Leaf Extract, Mentol, Potassium Sorbate, Zinc Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Bisabolol, CI 77891, PVP, Menthyl lactate, Silver, Magnézium Phosphate, Mentha Piperita Oil, Prášok z dreveného uhlia, Maltodextrín, Krameria Triandra Root Extract, Ananás sativus Fruit Extract, Limonene, Citric Acid.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom Hotovo!
Obsah sady
Zubná pasta Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom Hotovo!

Obsah sady

Obsah sady
Zubná pasta Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Vánoční sada Special DUO Gold & Silver zubní pasty, 75 + 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPLAT karácsonyi szett Special DUO Gold & Silver fogkrém, 75 + 75 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií