Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Aplikace

Sportique Bio bambucké maslo med

Zobraziť katalóg
Sportique Bio bambucké maslo med
4,0 1 hodnotení
Telové maslo 75 ml - 95,87 €/1 l
Kód:  SPT3637 Produktové číslo:  891197001785

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sportique Bio bambucké maslo med

Úžasné 100 % bio bambucké maslo s medom pre starostlivosť o pokožku celého tela. Vďaka čisto prírodnému zloženiu bez pridaných chemických látok a parfumácie je výborne znášané a bude rozmaznávať aj tú najjemnejšiu pokožku. Obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín, kyselinu škoricovú (chráni proti UV žiareniu), liečivé vosky, karitény, rastlinné steroly a vitamíny. Výborne sa hodí pre vysušenú pokožku, ktorú bude regenerovať a zabráni ďalšiemu vysúšaniu. Bude tiež skvelým pomocníkom pri ošetrovaní pokožky, ktorá je poškodená ekzémami, vyrážkou, lupienkou či drobnými poraneniami, pretože prestupuje hlboko do pokožky a má protizápalové účinky.

Kľúčové vlastnosti

  • 100 % prírodná bio kvalita
  • Ideálne pre vysušenú a citlivú pokožku
  • Bez chemických látok a parfumácie
  • Napomáha liečiť kožné problémy

Bambucké maslo

Bambucké maslo je tuk, ktorý je získaný zo semien stromu maslovníka afrického. Ide o hustý krém s prírodnými vitamínmi a látkami s biologickou aktivitou. Má vynikajúce hydratačné účinky a pomáha liečiť množstvo kožných problémov, ako sú ekzémy, škvrny, svrbenie, spáleniny od slnka či rany. Bambucké maslo je tiež známe vďaka veľkému podielu nezmydelniteľných látok.

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Normálna, Problematická, Suchá Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Normálna, Problematická, Suchá Hotovo!
Účinok
Hydratácia Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Normálna, Problematická, Suchá Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Citlivá, Normálna, Problematická, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sportique Bio bambucké maslo med Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique Bio bambucké máslo med. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sportique Bio shea vaj méz.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií