AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

STR8 Original kazeta

Zobraziť katalóg
STR8 Original kazeta
5 2 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Voda po holení 100 ml + Deodorant v spreji 150 ml
Kód:  VBAL0191 Produktové číslo:  5201314071990
STR8 Original kazeta Predaj skončil

STR8 Original kazeta

Darčekový balíček Original od obľúbenej značky STR8, je špeciálne vytvorený pre každodenné potreby muža. Nájdete v ňom pánsky deodorant v spreji a vodu po holení. Ideálne pre sebavedomého a elegantného muža. 

Obsah balenia:

STR8 Original pánsky dezodorant v spreji 150 ml
STR8 Original voda po holení 100 ml

STR8 Original pánsky deodorant v spreji

Pánsky telový dezodorant STR8 Original s dlhotrvajúcim účinkom a krásnou sviežou vôňou pre svedomitých a elegantných mužov, ktorí chcú mať všetko pod kontrolou. Vôňa je charakteristická nádychom bazalky a mäty, srdce tvorí kardamón. Nakoniec je vôňa doplnená drevitými tónmi, ktoré predstavuje ako inak než santalové drevo.

Zloženie:
Alcohol denat.,Bután, izobután, Propane, Izopropyl myristate, Parfum, Glyceryl ricinoleate, Triclosan, BHT, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Cinnamyl alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Evernia prunastri (oakmoss) extract, Geraniol , Isoeugenol, Limonene, Linalool

Použitie:
Aplikujte na telo vo vzdialenosti 15 cm, kedykoľvek počas dňa.

Bezpečnostné opatrenia:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: chráni pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C. Ani vyprázdnenú nádobku neprerážajte a nevhadzujte do ohňa. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia. Zákaz fajčenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte aerosóly. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Iba na vonkajšie použitie. Neaplikujte na podráždenú či poškodenú pokožku. Zabráňte kontaktu s očami.

STR8 Original voda po holení

Voda po holení Original účinne znižuje začervenanie pleti, dezinfikuje rany a pleť osviežuje. Jej vôňa je charakteristická nádychom bazalky a mäty, srdce tvorí kardamón. V závere vôní fixujú drevité tóny v podobe santalového dreva.

Použitie:
Naneste rovnomerne na oholenú tvár a krk.

Zloženie:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerín, PPG-20 metyl glucose éter, Etylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl salicylate, mentol, BHT, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Cinnamal, Cinnamyl alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol , Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, CI 60730, CI 15985, CI 19140

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 Original kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 Original kazeta.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií