Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

STR8 Rebel kazeta

Zobraziť katalóg
STR8 Rebel kazeta
4,8 4 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Toaletná voda 50ml + Deo sprej 150ml
Kód:  VBAL0403 Produktové číslo:  5900536286297 Stránky výrobcu

STR8 Rebel kazeta

Byť rebel je niekedy ťažké. S darčekovou súpravou STR8 Rebel EDT to ale pôjde ľahšie. Praktické balenie obsahuje Deo sprej a toaletnú vodu z rovnakej série. Toaletná voda je pripravená v štýlovom kovovom obale. Stačí ju v malom množstve naniesť na oblečenie alebo napríklad na zápästia či zátylok. Pre dravší efekt na telo aplikujte deo sprej. Prípravky vás skvelo osviežia a obklopia neodolateľnou arómou. Darčekovú kazetu STR8 Rebel EDT ocenia všetci muži, ktorí sa neboja utvárať svoje vlastné pravidlá.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy STR8 Rebel EDT

  • Súprava tvorená deo sprejom a toaletnou vodou z rovnakej série
  • Sebavedomá a exotická vôňa
  • Výrazné korenisté prvky sa miešajú s citrusmi
  • Praktické balenie je dodávané v dizajnovom obale
  • Súprava STR8 Rebel EDT poteší najmä mladých mužov

Zaujímavá a inšpiratívna vôňa STR8 Rebel EDT

Inšpirujte sa mladistvými a sviežimi tónmi citrusov a exotického korenia. Omamná vôňa sa v hlave skladá z bergamotu, citrónu, mandarínky a grapefruitu. Pozvoľna prechádza k srdcu – jablku a zmesi vybraného korenia. Základ nakoniec ovládne exotický kašmír, kumarín, vanilka a jantár. Celý set STR8 Rebel EDT je zabalený v praktickom dizajnovom obale.

Zloženie:
Deo sprej – Alcohol denat., Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Triethyl citrate, BHT, Benzyl salicylate, Citral, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Toaletná voda – Alcohol denat., Aqua, Parfum, PPG-20 methyl glucose ether, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, BHT, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 47005

Upozornenie:
Len na vonkajšie použitie. Deo sprej obsahuje horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre STR8 Rebel kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STR8 Rebel kazeta.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií