AlzaPlus+ děti AD homeoffice

Sunar Complex 1 – 6× 600 g

Zobraziť katalóg
Sunar Complex 1 – 6× 600 g
5,0 22 hodnotení
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, s kravským mliekom (mliečny tuk) - 8,98 €/ks - Od 14,97 €/1 kg
Kód:  BABY5213 Produktové číslo:  8592084412685 Stránky výrobcu

Sunar Complex 1 – 6× 600 g


 Sunar Complex 1 – 6× 600 g

Sunar Complex 1, pre spokojné bruško a šťastné chvíle

Sunar sa výrobe dojčenskej výživy venuje už takmer 70 rokov, a tak presne vie, čo je pre vaše dieťatko najlepšie, a premietol tieto znalosti do Sunaru Complex 1. Ten obsahuje jedinečnú kombináciu látok prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku ako sú prebiotocké oligosacharidy GOS, či nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA. Samozrejmosťou sú aj všetky potrebné vitamíny a minerálne látky v presnom vyváženom pomere. Navyše obsahuje mliečny tuk, vďaka ktorému má lahodnú chuť a deťom chutí.


Postup prípravy dojčenské mlieko Sunar Complex 1

Hoci je pre bábätko najlepšou a najprospešnejšou potravou materské mlieko, môžu nastať situácie, keď dojčenie nie je možné. V takom prípade je najlepšou voľbou umelé dojčenské mlieko, ktoré čo najvernejšie kopíruje zloženie materského mlieka.

Krok 1

Dôkladne si umyte a osušte ruky. Z dôvodu sterilizácie ponorte na 10 minút cumlík, fľašu a krúžok do vriacej vody.

Krok 2

Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá a nechajte ju vychladnúť. Neskôr vlejte požadované množstvo vody do vysterilizovanej fľaše.

Krok 3

Teraz naplňte odmerku vrchovato Sunarom a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek. Fľašu zatvorte a dôkladne pretrepte, až sa Sunar rozpustí.

Krok 4

Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či teplota mlieka nie je vyššia ako 37 – 40 °C. Takto pripravenú porciu Sunaru ihneď podajte dieťaťu.


Kľúčové vlastnosti Sunaru Complex 1 – 6× 600 g

  • Vhodné od narodenia keď nie je možné dojčenie
  • Obsahuje látky prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku
  • Prebiotické oligosacharidy GOS
  • Nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA
  • Vitamíny a minerálne látky
  • Obsahuje mliečny tuk pre lahodnú chuť
  • 6× 600 g

Vek/Počet mliečnych dávok na 24 hodín

1 – 2 týždne/6
3 – 8 týždňov/5
9 týždňov – 2 mesiace/5
3 – 4 mesiace/5
5 – 6 mesiacov/5

Príprava jednej dávky

Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka

90/3/100
120/4/135
150/5/165
180/6/200
210/7/233

Zloženie:

Sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), galaktooligosacharidy (z laktózy), slnečnicový olej, mliečny tuk, koncentrát srvátkovej bielkoviny (obsahuje bielkovinovú membránu mliečneho tuku – MFGM, fosfolipidy, gangliozidy, glykoproteíny), repkový olej, palmový olej, kokosový olej, srvátková bielkovina obohatená o alfa laktalbumín (z mlieka), emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, rybí olej, uhličitan vápenatý, citran sodný, olej z Mortierella alpina, kyselina L-askorbová, citrát draselný, hydroxid vápenatý, síran horečnatý, chlorid sodný, taurín, chlorid cholínu, L-askorbylpalmitan, inositol, síran železnatý, sodná soľ, cytidín 5' monofosfátu, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5' monofosfátu, L-karnitín, sodná soľ adenozín 5' monofosfátu, sodná soľ guanozín 5' monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ inozín 5' monofosfátu, nikotínamid, D-alfa tokoferol, síran meďnatý, tiamín hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, retinylacetát, riboflavín, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
3 600 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Sunar Complex Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Za jak dlouho mi prijde sunar domu po obednani?

Dobrý den, jaké je datum expirace u Sunaru 1

Diskusia a poradňa k Sunar Complex 1 – 6× 600 g
Príslušenstvo pre Sunar Complex 1 – 6× 600 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Complex 1 - 6× 600 g.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií