AD homeoffice AD homeoffice

Sunar Expert AR/AC 1, 700 g

Zobraziť katalóg
Sunar Expert AR/AC 1, 700 g
4,8 4 hodnotení
Dojčenské mlieko – pre deti od narodenia, vhodné pre deti trpiace drobným grckaním alebo majúce zápchu - 19,86 €/1 kg
Kód:  BABY6842 Produktové číslo:  8592084413309 Stránky výrobcu

Sunar Expert AR/AC 1, 700 g

Značka Sunar prichádza s novinkou – špeciálnym dojčenským mliekom Sunar Expert AR & Comfort 1, ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre deti, ktoré trpia drobným grckaním, brušnými kolikami alebo zápchou (prípadne všetkým dohromady). Obsahuje prírodnú vlákninu karubín, ktorá zahustí obsah bruška a zamedzí tak grckaniu. Vďaka špeciálnej zložke tuku Infat, GOS (prebiotickej vláknine) a zníženému obsahu laktózy je stolica dieťaťa mäkšia a bolestivé koliky a zápcha tak nebudú mať šancu. V Sunare Expert AR & Comfort 1 nájdete významné látky, ktoré sú prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku. Obsahuje navyše aj mliečny tuk, vďaka ktorému ho deti už od narodenia bez problémov prijímajú.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Expert AR & Comfort 1, 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar
  • Komplexné riešenie najčastejších zažívacích ťažkostí dojčiat
  • Proti grckaniu, kolikám a zápche
  • Obsahuje mliečny tuk, prebiotickú vlákninu a Beta-palmitát
  • Znížený obsah laktózy
  • Zahustenie obsahu žalúdka a zmäkčenie stolice
  • Vhodné pre deti už od narodenia
  • Obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku

Komplexné riešenie pre vaše bábätko

Vďaka Sunaru Expert AR & Comfort 1 sa vaše bábätko môže veľmi rýchlo zbaviť zažívacích ťažkostí a s nimi spojených problémov – grckania, bolestivých kolík a zápchy. Infat (Beta-palmitát) zmäkčuje stolicu, GOS (prebiotická vláknina) s mliečnym tukom pozitívne pôsobí na črevnú mikroflóru a znížený obsah laktózy obmedzuje tvorbu črevných plynov. Všetky tieto a ďalšie látky zaistia spokojné bruško vášho dieťaťa.

Zloženie

Odtučnené mlieko, maltodextrín, rastlinné oleje s beta palmitátom (palmový, sójový, slnečnicový), smotana (obsahuje mliečny tuk) 18 %, laktóza (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), galaktooligosacharidy (GOS) (z laktózy z mlieka ), karubín, rybí olej, emulgátor: sójový lecitín, L-askorbát sodný, olej z Mortierella alpina, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, cholín chlorid, hydroxid draselný, taurín, hydroxid vápenatý, draselné soli kyseliny citrónovej, inositol, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, síran železnatý, síran horečnatý, cytidín 5'-monofosfát sodný (CMP), DL - alfa tokoferyl acetát, L-karnitín, uridín 5'-monofosfát sodný (UMP), síran zinočnatý, retinyl acetát, cholekalciferol, adenozín 5'-monofosfát sodný (AMP), guanozín 5'-monofosfát sodný (GMP) 5'-monofosfát sodný (GMP), D-pantothenát vápenatý, inozín 5'-monofosfát sodný (IMP), nikotínamid, síran meďnatý, pyridoxín hydrochlorid, fytomenadión, tiamín hydrochlorid, kyanokobalamín, riboflavín, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný, D-biotín.

Obsah:
700 g

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku.

Príprava jednej dávky
Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka
90/3/100
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
700 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Znížený obsah laktózy, Antirefluxný/Pri vracaní Hotovo!
Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
700 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Znížený obsah laktózy, Antirefluxný/Pri vracaní Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Expert AR/AC 1, 700 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Expert AR/AC 1, 700 g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií