AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sunar Expert HA 1, 700 g

Zobraziť katalóg
Sunar Expert HA 1, 700 g
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, s prebiotikami - 35,71 €/1 kg
Kód:  BABY6841 Produktové číslo:  8592084411770 Stránky výrobcu

Sunar Expert HA 1, 700 g

Značka Sunar prichádza s novinkou – špeciálnym dojčenským mliekom Sunar Expert HA 1, ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre deti, u ktorých je kvôli genetickým dispozíciám zvýšené riziko vzniku alergií. Obsahuje špeciálne upravenú srvátkovú bielkovinu, ktorá je čiastočne hydrolyzovaná (naštiepená). Tým je dosiahnuté zníženie alergenicity, teda možnosti vzniku alergie (najmä na bielkovinu kravského mlieka). V Sunare Expert HA 1 nájdete významné látky, ktoré sú prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku. Toto špeciálne mlieko možno používať aj po ukončenom 6. mesiaci veku dieťaťa alebo po odporúčaní pediatrom.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Expert HA 1, 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar
  • Riešenie pre deti so zvýšeným rizikom vzniku alergií (alergia v rodine)
  • Obsahuje štiepenú bielkovinu, prebiotickú vlákninu a ďalšie dôležité látky
  • Zníženie rizika vzniku alergie (najmä na bielkovinu kravského mlieka)
  • Vhodné pre deti už od narodenia (ak nemôžu byť dojčené)
  • Možno používať aj po ukončenom 6. mesiaci veku dieťaťa
  • Obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku

Komplexné riešenie pre vaše bábätko

Vďaka Sunaru Expert HA 1 sa môže podstatne znížiť riziko vzniku alergie, ak k nej má vaše dieťa genetické dispozície. Toto riziko znižuje najmä obsiahnutá štiepená (hydrolyzovaná) srvátková bielkovina. Mlieko ďalej obsahuje GOS (prebiotickú vlákninu), ktorá spoločne s mliečnym tukom pozitívne pôsobí na črevnú mikroflóru, nevyhnutné nukleotidy a DHA a ARA, ktoré prispievajú k rozvoju mozgu a očnej sietnice.

Zloženie

Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (sójový, kokosový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, palmový), hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka), maltodextrín, alaktooligosacharidy (z laktózy), emulgátor: estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, sójový lecitín, minerálne látky (ortofosfát vápenatý, citronan horečnatý, chlorid draselný, hydroxid vápenatý, citrát vápenatý, ortofosfát disodný, uhličitan vápenatý, chlorid vápenatý, citran draselný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný), vitamíny (L-askorbát sodný, DL-alfa tokoferylacetát, retinylacetát, nikotínamid, cholekalciferol, D-pantothenát vápenatý vápnika, kyanokobalamín, fytomenadión, tiamín hydrochlorid, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, D-biotín), rybí olej, olej z Mortierella alpina, cholín chlorid, nukleotidy (sodná soľ cytidín 5'monofosfátu, sodná soľ uridín 5'monofosfátu, sodná soľ adenozín 5'monofosfátu, sodná soľ guanozín 5'monofosfátu, sodná soľ inozín 5'monofosfátu), L-karnitín, taurín, inositol. Zloženie sa vzťahuje na sušený stav potraviny.

Obsah:
700 g

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku.

Príprava jednej dávky
Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka
90/3/100

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
700 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
S prebiotikami Hotovo!
Podľa radu
Sunar Expert Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
700 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S prebiotikami Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Sunar Expert Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Expert HA 1, 700 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Expert HA 1, 700 g.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií