Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 3x 300g

Zobraziť katalóg
Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 3x 300g
Nápoj — pre mamičky plánujúce tehotenstvo, tehotné a dojčiace, vyvážená dávka vitamínov a minerálnych látok v jednej porcii mliečneho nápoja - 3,98 €/ks
Kód:  BABY5240a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 3x 300g Predaj skončil

Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 3x 300g

Celkom unikátny instantný mliečny nápoj špeciálne vyvinutý pre ženy, ktoré chcú otehotnieť, gravidné ženy a dojčiace mamičky. V jedinej dávke je obsiahnuté 20% referenčnej hodnoty príjmu vápnika, železa a jódu a vitamínov B1, B2, B6, B12, C, D, E a K. Všetky tieto látky sú dôležité nielen pre správny vývoj plodu, ale dodávajú potrebné živiny aj budúcim a dojčiacim mamičkám. Produkt neobsahuje lepok, takže je vhodný aj pre osoby trpiace celiakiou.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje vyvážené množstvo vitamínov, minerálov a ďalších prospešných látok
  • Nápoj je vhodný aj pre osoby trpiace celiakiou
  • Veľmi jednoducho sa pripravuje
  • Vhodný pre všetky fázy tehotenstva
  • Napomáha k dodržiavaniu pitného režimu
  • Má lahodnú chuť

Jediný na trhu!

Unikátny instantný nápoj, ktorý má nové zloženie a bol špeciálne vyvinutý za pomoci mamičiek pre všetky fázy tehotenstva. Nápoj obsahuje dokonale vyvážené množstvo dôležitých látok, ktoré majú priaznivý vplyv nielen na počatie, správny priebeh tehotenstva, dobrý vývin dieťaťa, ale aj na dojčenie. Nápoj zároveň napomáha aj k udržiavaniu pitného režimu, ktorý je v týchto obdobiach ešte dôležitejší, než kedykoľvek inokedy.

Aktívne látky

Instantný nápoj s malinovou príchuťou je priamo nabitý dôležitými a prospešnými látkami. Obsahuje okrem iného aj vitamín C, ktorý prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému, tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu krvných ciev, kostí, chrupaviek, ďasien, kože a zubov, energetickému metabolizmu, činnosti nervovej sústavy a psychickej aktivity, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k zníženiu vyčerpania a únavy a zvyšuje vstrebávanie železa.
Vitamín B6 prispieva k správnej syntéze cysteínu, k normálnemu energetickému metabolizmu, k správnej činnosti nervovej sústavy, metabolizmu bielkovín a glykogénu, k správnej funkcii psychiky, tvorbe červených krviniek, dobrej funkcii imunitného systému, k zníženiu vyčerpania a únavy a k regulácii hormonálnej aktivity.

Príprava a dávkovanie:

Sunar Gravimilk sa pripravuje jednoducho tak, že sa pridá voda. Jedna dávka by mala obsahovať 40 g prášku, čo sú asi 3-4 polievkové lyžice, ktoré sa doplnia 200-250 ml vody s teplotou 30-40 °C. Nápoj možno konzumovať teplý aj studený, môžete si k nemu pridať aj ovocie a odporúčajú sa až dve dávky denne.

Výživové údaje na 100 g prášku:
Energia: 1820 kJ/434 kcal; tuky: 15,5 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 10,3 g; sacharidy: 56,2 g - z toho cukry 44,3 g; vláknina: 3,1 g; bielkoviny: 15,6 g; soľ: 0,45 g.

Zloženie:
Sušené plnotučné mlieko 57%, glukóza, cukor, sójový lecitín, vitamíny (D3, E, K1, B1, B2, B6, B12, C, kyselina listová), minerálne látky (uhličitan vápenatý, uhličitan horečnatý, jodid draselný, síran železnatý) , kyselina DHA, maltodextrín, vanilková aróma, zahusťovadlo (guarová guma), prášok z červenej repy, prírodná malinová aróma.

Alergény:
Mlieko, sója.

Obsah balenia:
3 × 300 g

 



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Gravimilk s príchuťou malina - 3x 300g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Gravimilk s příchutí malina - 3× 300 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií