AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka - 3x 300g

Zobraziť katalóg
Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka - 3x 300g
4,0 1 hodnotení
Nápoj — pre mamičky plánujúce tehotenstvo, tehotné a dojčiace, vyvážená dávka vitamínov a minerálnych látok v jednej porcii mliečneho nápoja - 3,98 €/ks
Kód:  BABY5238a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka - 3x 300g Predaj skončil

Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka - 3x 300g

Celkom unikátny instantný mliečny nápoj špeciálne vyvinutý pre ženy, ktoré chcú otehotnieť, gravidné ženy a dojčiace mamičky. V jedinej dávke je obsiahnuté 20% referenčnej hodnoty príjmu vitamínu B1, B2, B6, B12, C, D, E, K, vápnika, železa a jódu. Všetky tieto látky sú dôležité nielen pre správny vývin plodu, ale dodávajú potrebné živiny aj budúcim a dojčiacim mamičkám. Produkt neobsahuje lepok, takže je vhodný aj pre osoby trpiace celiakiou.   

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje vyvážené množstvo vitamínov, minerálov a ďalších prospešných látok
  • Veľmi jednoducho sa pripravuje
  • Je bez lepku
  • Vhodný pre všetky fázy tehotenstva
  • Napomáha k dodržiavaniu pitného režimu
  • Má lahodnú chuť

Jediný na trhu!

Jedinečný instantný nápoj, ktorý má nové zloženie a bol špeciálne vyvinutý za pomoci mamičiek pre všetky fázy tehotenstva. Nápoj obsahuje starostlivo vyvážené množstvo dôležitých látok, ktoré majú priaznivý vplyv na počatie, správny priebeh tehotenstva, dobrý vývin dieťaťa a dojčenie. Nápoj zároveň napomáha aj k udržiavaniu pitného režimu, ktorý je v týchto obdobiach ešte dôležitejší, než kedykoľvek inokedy.

Plný vitamínov a minerálov

Instantný nápoj s vanilkovou príchuťou je priamo nabitý dôležitými a prospešnými látkami. Obsahuje okrem iného aj vitamín D, ktorý prispieva k normálnemu vstrebávaniu a využitiu vápnika a fosforu, na udržanie zdravých kostí, svalov, zubov, správnej funkcii imunitného systému a podieľa sa na procese delenia buniek.
Vápnik prispieva k normálnej funkcii nervových prenosov, správnej funkcii tráviacich enzýmov, podieľa sa na procese delenia a špecializácie buniek a je potrebný pre udržanie zdravých kostí a zubov.
Jód prispieva k správnej kognitívnej funkcii, energetickému metabolizmu, správnej činnosti nervovej sústavy, udržuje normálny stav pokožky a prispieva k normálnej tvorbe hormónov štítnej žľazy a k normálnej činnosti štítnej žľazy.
Železo prispieva k dobrému energetickému metabolizmu, k správnej kognitívnej funkcii, k normálnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu, k normálnemu prenosu kyslíka v tele, k správnej funkcii imunitného systému a podieľa sa na procese delenia buniek.

Príprava a dávkovanie:
Sunar Gravimilk sa pripravuje jednoducho tak, že sa pridá voda. Jedna dávka by mala obsahovať 40 g prášku, čo sú asi 3-4 polievkové lyžice, ktoré sa doplnia 200-250 ml vody pri 30-40 °C. Nápoj možno konzumovať teplý aj studený, môžete si k nemu pridať aj ovocie a odporúčajú sa až dve dávky denne. 

Výživové údaje na 100 g prášku:
Energia: 1820 kJ/434 kcal; tuky: 15,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 10,3 g; sacharidy: 57,3 g - z toho cukry 42,4 g; vláknina: 2,5 g; bielkoviny: 15,2 g; soľ: 0,48 g.

Zloženie:
Sušené plnotučné mlieko 57%, glukóza, cukor, vitamíny (D3, E, K1, B1, B2, B6, B12, C, kyselina listová), minerálne látky (uhličitan vápenatý, uhličitan horečnatý, jodid draselný, síran železnatý), kyselina DHA , vanilková aróma, maltodextrín, zahusťovadlo (guarová guma).

Alergény:
Mlieko

Obsah balenia:
3 × 300g

 



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka - 3x 300g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Gravimilk s příchutí vanilka - 3× 300 g.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií