Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní)

Zobraziť katalóg
SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní)
5 6 hodnotení
Prací prášok – univerzálny, na farebnú bielizeň a na bielu bielizeň, zachovanie intenzity farby a na bežné pranie, počet praní: 60, hmotnosť 3900g - 0,15 €/pranie - Od 2,31 €/1 kg
Kód:  PPR503 Produktové číslo:  8710447444917

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní) Predaj skončil

SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní)

Na pranie vašej farebnej i bielej bielizne a zážitok z intenzívnej a exotickej vône je tu prací prášok SURF Color + White Hawaiian Dream. Dokonale vyvážené zloženie exotických kvetín, šťavnatého tropického ovocia a mandarínok vám spríjemní pranie, nabije vás energiou a osvieži vaše zmysly. Nie je náhoda, že prací prášok s touto vôňou patrí k tým najpredávanejším. Intenzívna vôňa zaručí zachovanie rovnakého zmyslového zážitku aj dlho po vypraní. Vaša bielizeň tak bude voňať o mnoho dlhšie. Vďaka účinnému zloženiu prací prášok SURF Color + White Hawaiian Dream dobre vyperie vašu farebnú aj bielu bielizeň a zanechá ju žiarivo čistú. A navyše ho možno kúpiť za rozumnú cenu.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní)

  • Prací prášok Surf Color + White s intenzívnou vôňou Hawaiian Dream
  • Prací prášok určený na farebnú a bielu bielizeň
  • Účinné zloženie pracieho prostriedku pre kvalitné vypranie bielizne
  • Vyvážená, svieža vôňa exotických kvetín, šťavnatého tropického ovocia a mandarínok
  • Dlhotrvajúci zážitok z exotickej vône
  • Rozumná cena pracieho prášku

Použitie:
Program s predpierkou – pridajte ďalších 100 ml. Ručné pranie – 100 ml na každých 10 l vody, nechajte rozpustiť. Po použití si opláchnite a osušte ruky. Rovnako ako pri všetkých pracích prostriedkoch, v prípade, že máte poškodenú alebo citlivú pokožku, vyhnite sa dlhšiemu kontaktu s produktom. 6 až 8 kg bielizne maxi práčky – pre tieto väčšie práčky použite vždy ďalších 30 ml na každé preplnenie. Dávkovanie viď obal.


Pokyny pre starostlivosť:
Vždy dodržiavajte pokyny o starostlivosti o odevy na oblečenie. Nepoužívajte tento produkt na pranie vlny a hodvábu. Ak sa bojíte straty farby na oblečení, perte ručne a samostatne s použitím vhodného prípravku. Nenamáčajte kožené odevy, oblečenie s kovovými spojovacími prvkami alebo ohňovzdorné oblečenie.

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie.


Zloženie:
5 –15 % aniónové povrchovo aktívne látky, < 5 % enzýmy, neiónové povrchovo aktívne látky, optické zjasňovače, parfum, fosfonáty, polykarboxyláty, mydlo, zeolity, Butylphenyl methylpropional


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 900 g (3,9 kg) Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 900 g (3,9 kg) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Zachovanie intenzity farby, Na bežné pranie Hotovo!

Počet praní

Počet praní
60 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SURF Color + White Hawaiian Dream 3,9 kg (60 praní). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SURF szín + fehér hawaii álma 3,9 kg (60 elem).
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií