Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SWISSDENT Emergency Kit Nano Gentle

Zobraziť katalóg
SWISSDENT Emergency Kit Nano Gentle
4,4 3 hodnotení
Kozmetická sada – obsahuje: Nano Whitening Gentle Toothpaste 50ml (bieliaca zubná pasta) + Pure Mouthspray 9ml (ústny sprej) + Swissdent Colours Blue (zubná kefka) + taštička
Kód:  KSPZ0022 Produktové číslo:  7640126192031
SWISSDENT Emergency Kit Nano Gentle Predaj skončil

SWISSDENT Emergency Kit Nano Gentle

Súprava dentálnej kozmetiky SWISSDENT Emergency Kit Gentle obsahuje zubnú pastu Gentle Whitening Toothpaste, ústny sprej Pure Mouthspray a zubnú kefku Swissdent Colours Blue. Táto zaujímavá a veľmi účinná súprava pre zdravé a krásne zuby zaujme každého, kto dbá o svoje zuby a správnu dentálnu hygienu. Vďaka peknému baleniu je možné túto súpravu darovať ako praktický darček, ktorý zaručene poteší.

Zubná pasta Swissdent Gentle Whitening Toothpaste 50 ml

Bieliaca zubná pasta SWISSDENT Gentle Whitenitn Toothpaste je maximálne šetrná zubná pasta pre bielenie citlivých zubov. Swissdent dentálna kozmetika si kladie za cieľ, zosvetliť povrch zubov pomocou kombinácie enzýmov a mikronizovanej peroxidovej formule, bez toho aby bolo potrebné dosahovať vysokých hodnôt abrazivity dentínu (RDA). Hodnota abrazivity 25 RDA je jedna z najnižších z bieliacich zubných pást na trhu. Pasta je ideálna pre čistenie farebných škvŕn, napr. po fajčení, pití čaju alebo kávy.

Prírodné enzýmy papaín a bromelaín, získavané z papáje a ananásu, dokonale odstraňujú zubný plak a nechcené zafarbenie na povrchu zubov. Ďalšou významnou zložkou tejto luxusnej zubnej pasty je Nanoxyd, mikronizovaný kalcium peroxid, ktorý odfarbuje pigmenty, ako povrchu zuba, tak medzi kryštálmi skloviny. Koenzým Q10 posilňuje a revitalizuje ďasná. Antioxidant, ktorý je obsiahnutý vo vitamíne E, revitalizuje ďasná.

Neobsahuje peniacu zložku SLS a vďaka tomu je zubná pasta Nano Whitening vhodná aj na čistenie citlivých úst so sklonom k tvorbe nepríjemných áft a iných ústnych zápalov. Jemná mentolová príchuť nedráždi ústnu sliznicu. Pasta obsahuje fluoridy (1180 ppmF) pre ochranu zubnej skloviny pred vznikom zubného kazu.

Aktívne látky:
Prírodné enzýmy papaín a bromelaín odstraňujú zubný plak a zafarbenie na povrchu zubov.
Nanoxyd odfarbuje pigmenty.
Koenzým Q10 posilňuje a revitalizuje ďasná.
Vitamín E revitalizuje ďasná.

Určené pre:
Osoby s citlivými ďasnami alebo pre osoby so sklonom k tvorbe áft a ústnych zápalov.
Vhodné pre fajčiarov, ktorým čistí dych aj zafarbenie zubov.

 

Ústny sprej Pure Mouth Spray 9 ml

SWISSDENT Pure Mouthspray je luxusný osviežujúci ústny sprej, ktorý aktívne napomáha udržiavať žiarivo biely úsmev. Tento mimoriadny sprej možno aplikovať niekoľkokrát denne, udržuje Váš dych svieži až celé 3 hodiny, predchádza vzniku baktérií, eliminuje nepríjemný zápach, bieli povrchovo vstrebateľné zubné pigmenty. Zachováva Váš dych svieži, a udržuje žiarivý úsmev.

Aktívne látky:
Obsiahnutá Novel OXYGUARD Technology spolu s OXYGUARD udržuje Váš dych svieži a úsmev žiarivý.

Použitie:
Aplikujte najlepšie po jedle a fajčení, maximálne 3× denne.

 

Zubná kefka Swissdent Colours Blue

Zubná kefka s patentovaným zástrihom čistiacich vlákien v tvare lyžice. Konkavný zástrih dokonale kopíruje tvar zuba a umožňuje vláknam 100 % kontakt s povrchom zuba. Špeciálne soft vlákna z duálneho nylonu prinášajú zvýšený čistiaci účinok a napomáhajú lepšie odstrániť pigmentáciu. Dokonalý, a napriek tomu jednoduchý dizajn rukoväti bol navrhnutý tak, aby sa s kefkou v ústach ľahko manipulovalo a aj ťažko dostupné plochy boli dokonale vyčistené. Kvalitná kefka je polovica úspechu pri čistení vašich zubov.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty
Pre fajčiarov Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Pre fajčiarov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SWISSDENT Emergency Kit Nano Gentle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISSDENT Emergency Kit Nano Gentle.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií