AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SYOSS Color Shampoo 750 ml

Zobraziť katalóg
SYOSS Color Shampoo 750 ml
Šampón pre ženy, typ vlasov: farbené, všetky typy vlasov, normálne, poškodené a suché, účinok: lesk, hydratácia, regenerácia, výživa a hĺbkovo čistiaci, zloženie: S prírodnými olejmi a S vitamínmi - 4,93 €/1 l
Kód:  KSVL4874 Produktové číslo:  5201143149259 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Color Shampoo 750 ml

Šampón Color Luminance & Protect dôkladne čistí a spoľahlivo regeneruje vlasové vlákna. Prípravok patrí do prémiovej série vlasovej starostlivosti pre farbené vlasy. Rozžiari farbu vašich vlasov na dlhú dobu a zanechá ich zdravé, pružné, hebké a žiarivo lesklé. Po pravidelnom používaní je štruktúra vlasov obnovená hĺbkovo od korienkov a na prvý pohľad je viditeľná vitalita vlasových vlákien. Šampón SYOSS pre žiarivú farbu a lesk poskytne vašim vlasom profesionálnu starostlivosť sozaručeným a dlhodobým výsledkom. Doprajte svojim vlasom žiarivú farbu a prirodzený lesk! V kombinácii s kondicionérom SYOSS Color dosiahnete dokonalé výsledky.


Hlavné prednosti šampónu SYOSS Color Shampoo

  • Šampón SYOSS Color Shampoo s kvetom tsubaki
  • Uzamyká farebné pigmenty
  • Chráni farbu vlasov po dobu až 12 týždňov
  • Japonskom inšpirovaný šampón SYOSS s aminokomplexom
  • Chráni farbu pred vyblednutím
  • Štruktúra vlasov obnovená hĺbkovo od korienkov
  • 90 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • Telo fľaše z 98 % recyklovaného plastu
  • Vegánsky výrobok

Japonskom inšpirovaný šampón SYOSS s aminokomplexom

Šampón SYOSS Color zanechá vlasy čisté a dokonale lesklé. Áziou inšpirované prírodné ingrediencie sú kombinované s aminokomplexom obsahujúcim aminokyseliny. Efektné zloženie s kvetom tsubaki pôsobí na vlasy a pokožku hlavy okamžite, prináša hĺbkovú hydratáciu, výživu, zabraňuje štiepeniu vlasových končekov, jemne vlasy ošetrí a umožní ich ľahké rozčesávanie a konečnú úpravu.

SYOSS chráni farbu pred vyblednutím

Šampón SYOSS Color perfektne regeneruje aj poškodené vlasy, ktoré po jeho použití vyzerajú zdravo a mladistvo. Šampón pomáha chrániť farbu vlasov pred vyblednutím. Použite kvalitný šampón pre luxusný pocit perfektne zregenerovaných a žiarivo farebných vlasov!

Ako použiť SYOSS Color Shampoo

Šampón SYOSS Color Shampoo aplikujte na mokré vlasy, krúživými pohybmi naneste a jemne napeňte. Venujte čas masáži vlasovej pokožky končekmi prstov, ktorá zaistí lepšiu mikrocirkuláciu. Bohatá pena odstráni z vlasov nečistoty. Po vykonaní masáže šampón z vlasov dôkladne opláchnite.

Pre koho je SYOSS Color Shampoo určený?

SYOSS Color Shampoo je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú starostlivosť pre farbené vlasy. Doprajte svojim vlasom žiarivú farbu a lesk. Nezáleží koľko máte rokov alebo aké máte vlasy. Nemáte čas na návštevu salónu a chcete sa venovať niečomu inému? Nevadí. Zverte starostlivosť o svoje vlasy značke Syoss, pretože rad Syoss Color bol vyvinutý špeciálne pre vás a vaše vlasy.

Buďte ohľaduplní k životnému prostrediu

90 % ingrediencií prírodného pôvodu

Telo fľaše z 98 % recyklovaného plastu

Vegánske zloženie produktu

Zloženie:
Aqua (Water, Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Camellia Oleifera Seed Oil, Glycine, Lysine HCL, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Benzophenone-4, Magnesium Citrate, Magnesium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Dimethicone, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, GlycolDistearate, Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Laureth-4, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Propylene Glycol, Laureth-23, Geraniol, Citronellol, Benzyl Alcohol, Trideceth-5, Salicylic Acid.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia, Výživa, Hĺbkové čistenie Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Všetky typy vlasov, Normálne, Poškodené, Suché Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi, S vitamínmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Hydratácia, Regenerácia, Výživa, Hĺbkové čistenie Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Všetky typy vlasov, Normálne, Poškodené, Suché Hotovo!

Objem

Objem
750 ml Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Color Shampoo 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Color Shampoo 750 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Color Shampoo 750 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií