AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml

Zobraziť katalóg
SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml
4,2 5 hodnotení
Vlasový sprej , chráni vlasy proti poškodeniu teplom pri fénovaní a zanechá vlasy rovné, uhladené a žiarivé. - 13,24 €/1 l
Kód:  STL020 Produktové číslo:  9000100591256 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml Predaj skončil

SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vlasový sprej SYOSS Heat protection - stylingový sprej

Vlasový sprej Heat protection je určený pre vlasy upravované fénom alebo žehličkou, ktoré spoľahlivo ochráni pred teplom. Profesionálny stylingový sprej má vysoko účinnú receptúru, ktorá vlasom zabezpečí uhladený a žiarivý vzhľad bez poškodenia. Sprej chráni vlasy pred stratou vlhkosti a vytvára tepelný štít až do teploty 220 °C. Účinne a dlhodobo zabraňuje krepovateniu vlasov. Chráňte svoje vlasy pred poškodením teplom pri záverečnom stylingu!

Po použití vlasového spreja Heat protection budú vaše vlasy chránené pred krepovatením až na dobu 24 hodín. Aplikuje sa na suché alebo vlhké vlasy po umytí. Jedinečným spôsobom vlasy chráni pred teplom zo žehličky, fénu, poprípade aj kulmy. Je určený na vyrovnávanie vlasov a tvorbu moderných hladkých účesov. Prípravok je využívaný profesionálnymi stylistami, ktorí oceňujú jeho kvalitu aj jednoduché používanie. Vytvorte moderný účes a dodajte svojim vlasom lesklý a zdravý vzhľad!

Typ vlasov:

Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Aplikácia na suché vlasy - aplikujte na oddelené pramienky suchých vlasov pred použitím žehličky na vlasy. Aplikácia na mokré alebo vlhké vlasy - rovnomerne aplikujte po celej dĺžke vlasov, vyfúkajte fénom a potom v prípade potreby na suché vlasy použite žehličku. Nepoužívajte vlasovú žehličku na mokré alebo vlhké vlasy!

Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!
Účinok
Uhladenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Uhladenie Hotovo!
Produktové línie: SYOSS styling 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Heat protection - stylingový sprej 250ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií