AlzaPlus+ děti Protiplnění

TIERRA VERDE Prášok do umývačky (vedro 15 kg)

Zobraziť katalóg
TIERRA VERDE Prášok do umývačky (vedro 15 kg)
Prášok do umývačky – - 5,19 €/1 kg
Kód:  MYC389 Produktové číslo:  8595691812596 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TIERRA VERDE Prášok do umývačky (vedro 15 kg) Predaj skončil

TIERRA VERDE Prášok do umývačky (vedro 15 kg)

Chcete šetriť prírodu a zároveň používať efektívny prostriedok do umývačky riadu? Biologicky odbúrateľný prášok do umývačky TIERRA VERDE má zvýšený podiel nových účinných prírodných tenzidov a dokonale odmasťuje. Vďaka jedlej sóde účinne odstraňuje zaschnuté zvyšky jedla. Bieliaca zložka na báze kyslíka likviduje aj škvrny od kávy, čaju a ovocných štiav. Prášok do umývačky v 15 kg vedre je úplne odbúrateľný v prírode, má zdokonalený umývací výkon a je ideálnym riešením pri umývaní riadu pri vyššej teplote ako 55 °C. Výrobok je vďaka svojmu zloženiu účinný práve od tejto teploty, pri ktorej sa obsiahnutý perkarbonát sodný rozkladá na sódu a peroxid vodíka. Ten sa ďalej rozkladá na vodu a aktívny kyslík, ktorý sa spolupodieľa na výborných čistiacich a bieliacich účinkoch prášku do umývačky riadu TIERRA VERDE. Na jedno umývanie je potrebná jedna polievková lyžica prášku (asi 15 g). V 1 kg prášku TIERRA VERDE sa skrýva 65 umývacích dávok. Je vhodný pre všetky typy domácich umývačiek. 

Kľúčové vlastnosti prášku do umývačky TIERRA VERDE (vedierko 15 kg)

  • Prášok do umývačky TIERRA VERDE šetrí životné prostredie a stará sa o váš domov udržateľným spôsobom
  • Biologicky odbúrateľný prášok so zvýšeným podielom účinných prírodných tenzidov dokonale odmasťuje
  • Prášok do umývačky riadu TIERRA VERDE obsahuje jedlú sódu a bieliacu zložku na báze kyslíka
  • Perfektne odstraňuje zaschnuté zvyšky jedla, škvrny od kávy, čaju a ovocných štiav
  • Je ideálny na umývanie riadu pri teplote vyššej ako 55 °C
  • 99 % zložiek prášku TIERRA VERDE je získaných z prírody
  • Neobsahuje žiadne živočíšne zložky ani parfumy
  • V 1 kg prášku do umývačky je približne 65 umývacích dávok

Prášok do umývačky TIERRA VERDE má prírodné zloženie

Je pre vás prioritou prírodné zloženie umývacích prostriedkov, ktoré denne používate? 99 % zložiek prášku do umývačky TIERRA VERDE je získaných v prírode. Účinná receptúra sa opiera o nové prírodné tenzidy. Prášok je vyvinutý na čisto rastlinnej báze a neobsahuje žiadne živočíšne zložky, ide o vegánsky produkt. Dávate prednosť prostriedkom bez syntetických parfumov? Prášok do umývačky riadu TIERRA VERDE neobsahuje žiadne parfumy. O svoj domov sa môžete starať udržateľným spôsobom, prášok sa v prírode ľahko odbúrava a nezostávajú po ňom nežiaduce rezíduá náročné pre životné prostredie. Spĺňa prísne kritériá najnáročnejšieho európskeho certifikátu Ecogarantie. 

Použitie:
Do zásobníka umývačky riadu nasypte jednu polievkovú lyžicu prášku (približne 15 g), alebo dávku podľa veľkosti umývačky riadu a zásobníka. V prípade silne znečisteného riadu pridajte navyše jednu polievkovú lyžicu prášku, alebo jednu polievkovú lyžicu Puer – bieliaceho prášku a odstraňovača škvŕn na báze kyslíka. Na odstránenie vodného kameňa z umývačky riadu pridajte polievkovú lyžicu kyseliny citrónovej. 


Zloženie

Pracia sóda (uhličitan sodný), 15-30 % perkarbonátu sodného (bieliace činidlo na báze kyslíka), jedlá sóda (hydrogenuhličitan sodný), silikáty (kremičitan sodný), citran sodný, chelatačné činidlo (MGDA), < 5 % aniónové a neiónové povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Do kuchyne Hotovo!
Hmotnosť
15 kg Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
15 kg Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIERRA VERDE Prášok do umývačky (vedro 15 kg) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Prášek do myčky (kbelík 15 kg). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií