AlzaPlus+ děti MPLA306807

TIGI Catwalk Oatmeal Tweens

Zobraziť katalóg
TIGI Catwalk Oatmeal Tweens
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky pre suché a poškodené vlasy obsahuje: Šampón 750 ml + Kondicionér 750 ml
Kód:  KSDS0584 Produktové číslo:  615908950779

TIGI Catwalk Oatmeal Tweens

Vypnuté
TIGI Catwalk Oatmeal Tweens
 

Súprava vlasovej kozmetiky Tigi je určená pre vlasy, ktoré potrebujú posilniť a obnoviť. Obsahuje veľké balenie šampónu a kondicionéru, ktoré zabezpečí perfektnú vlasovú starostlivosť. Kúpte si jedinečnú súpravu, ktorá sa postará o zdravie a krásu vašich vlasov!

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Shampoo (750 ml)
Vyživujúci šampón je určený na starostlivosť o poškodené vlasy. Svojim zložením vlasy čistí a je obohatený o vzácne živiny, ktoré navrátia vlasom prirodzený lesk a silu. Prípravok vlasy do hĺbky hydratuje a zamedzuje tak ich ďalšiemu vysušovaniu a poškodeniu. Po použití tohto šampónu budú vaše vlasy jemné, hydratované, pružné a do hĺbky vyživené.

Vyživujúci šampón obsahuje med z agátu, pšeničné proteíny a vitamín E, ktorý účinne pomáha k skroteniu suchých a poškodených vlasov. Ovsené vločky posilňujú vlasové vlákno a chránia ho pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Doprajte si luxusný prípravok, ktorý vaše vlasy dokonale ošetrí, aby boli nielen krásne, ale aj zdravé!

Aktívne látky:

  • Agátový med - vlasy ošetruje a vyživuje.
  • Ovsené vločky - vlasy posilňujú a ochraňujú.
  • Vitamín E - vlasy ochraňuje, vyživuje a posilňuje.

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, napeňte a následne dôkladne opláchnite.

TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Conditioner (750 ml)
Kondicionér je určený na ošetrenie a intenzívnu výživu suchých a poškodených vlasov. Prípravok vlasy do hĺbky hydratuje a zamedzuje tak ich ďalšiemu vysušovaniu a poškodeniu. Po použití tohto kondicionéru budú vaše vlasy pružné, lesklé a dokonale vyživené. Ich konečná úprava a rozčesávanie bude ľahšie a rýchlejšie.

Bohaté zloženie prípravku obsahuje agátový med, ktorý vlasy spoľahlivo ošetruje a vyživuje. Ovsené vločky celkovo posilňujú vlasové vlákno a ochraňujú ich pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Vitamín E vlasy ochraňuje, do hĺbky ich vyživuje a celkovo posilňuje. Hydratačné zložky suché vlasy dostatočne hydratujú a zaisťujú tak ich pružnosť a prirodzený lesk. Majte zdravé a krásne vlasy!

Aktívne látky:

  • Agátový med vlasy ošetruje a vyživuje.
  • Ovsené vločky vlasy posilňujú a ochraňujú.
  • Vitamín E vlasy ochraňuje, vyživuje a posilňuje.

Použitie:
Aplikujte na umyté, uterákom vysušené vlasy. Nechajte pôsobiť 3 – 5 minút a následne dôkladne opláchnite.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIGI Catwalk Oatmeal Tweens Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIGI Catwalk Oatmeal Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIGI Catwalk Oatmeal Tween.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií