AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma

Zobraziť katalóg
Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma
Detská fľaša na pitie dojčenská fľaštička s unikátnou silikónovou cumlíkom
Kód:  BABY5677 Produktové číslo:  5010415225306

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma Predaj skončil

Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma

Špeciálne pre vás máme v našej ponuke výhodnú sadu dojčenských fliaš Tommee Tippee 2 + 1 zdarma. Unikátny silikónová cumlík s antikolikový úpravou uľahčí každodenné kŕmenie vášho dieťaťa v situácii, keď už sa dojčenie nedarí.

kľúčové vlastnosti

  • 3 fľaštičky za cenu dvoch
  • antikoliková úprava
  • Zo zdravotne nezávaného materiálu
  • bez bisfenolu
  • Pre deti od narodenia

Ako od mamičky

Nasýtené a spokojné bábätko je prioritou väčšiny rodičov. Výrobky firmy Tommee Tippee poznajú potreby mamičiek a ich detí. Vedia pomôcť vo chvíli, keď rodičia musia siahnuť po umelej výžive, aby nakŕmili hladného potomka. Výhodná sada 3 detských fľaštičiek za cenu dvoch uľahčí prechod od dojčenia, pomôže aj pri kŕmení odstriekaným materským mliekom. Dômyselne navrhnuté cumlíky z priehledného mäkkého silikónu svojím tvarom pripomínajú matkin prsník. Dojča vďaka tomu nebude vnímať veľký rozdiel medzi dojčením a kŕmením z fľaše. Všetko z nezávadných materiálov bez Bisfenol A.

Aby bruško nebolelo

Detská fľaša Tommee Tippee C2N 260ml je navrhnutá s ohledom na potreby najmenších detí. Malý ventilačný otvor na okraji silikónové cumlíky napomáha úniku vzduchu z detskej fľaše a plynulému sania tekutiny dieťaťom. Používanie detské fľaše tak znižuje riziko vzniku toľko bolestivé brušnej koliky, ktoré dokážu dojčatá potrápiť. Mäkké a pružné cumlíky napodobňujúci materskú bradavku sú vhodné pre deti od narodenia.

Parametre a špecifikácia

Objem
260 ml Hotovo!
Materiál fľaše
Plast Hotovo!

Objem

Objem
260 ml Hotovo!

Materiál

Materiál fľaše
Plast Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tommee Tippee Dojčenská fľaša C2N 260ml, 0m +, 2 + 1 zdarma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tommee Tippee Kojenecká láhev C2N 260ml, 0m+, 2+1 zdarma.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií