AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tomy TF550

Zobraziť katalóg
Tomy TF550
Detská pestúnka s LCD displejom, dosah 350 m
Kód:  QBM049 Produktové číslo:  071463075751

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tomy TF550

Detská opatrovateľka Tomy TF550 vám umožňuje monitorovať vaše dieťa vo dne aj v noci.

Použitá technológia DECT zabraňuje rušeniu a zaručuje súkromný, bezporuchový prenos reči aj zvukov. Ak je dieťa pokojné, po niekoľkých sekundách pestúnka automaticky zastaví prenos zvuku aj vyžarovanie, a to až do ďalšieho hlasnejšieho prejavu dieťaťa, ktoré aktivuje prenos zvuku na rodičovskú jednotku.

Vibračný režim rodičovskej jednotky je vhodný do hlučného prostredia a pre rodičov so sluchovým postihnutím. Všetky nastavenia je možné kontrolovať na prehľadnom LED displeji s ukazovateľom aktuálneho času.

Dosah opatrovateľky je 350 m, čo vám dáva veľkú slobodu pohybu. Obojsmerný prenos zvuku umožňuje vaše dieťa počúvať, hovoriť s ním alebo mu zaspievať uspávanku. Tiež môžete využiť diaľkovo ovládanú funkciu naprogramovaných uspávaniek, ktorými svoje dieťa spoľahlivo upokojíte. Detská jednotka má integrované nočné svetlo s nastavením jasu, ktoré sa aktivuje pri hluku alebo ho možno zapnúť stlačením tlačidla.

Veľmi praktická je funkcia vyhľadania rodičovskej jednotky. Pre bezproblémové použitie v noci je opatrovateľka vybavená presvetleným hlavným tlačidlom.

Špeciálny snímač meria teplotu v miestnosti a upozorní vás v prípade, že je teplota príliš vysoká alebo nízka. Samozrejmosťou je indikátor stavu nabitia, straty signálu, možnosť regulácie hlasitosti aj intenzity hluku. V balení nájdete praktický klip na opasok pre pohodlné prenášanie rodičovskej jednotky. Detská opatrovateľka Tomy TF550 predstavuje ideálneho spoločníka pre bezpečný spánok vašich detí.

Parametre a špecifikácie:

Dosah:
350 m

Vlastnosti:
uspávanky
ukazovateľ aktuálneho času
monitorovanie teploty
funkcia alarmu
vibrácie
obojsmerná komunikácia
vyhľadanie rodičovskej jednotky
nočné svetlo

Napájanie:
sieťové adaptéry
2× AAA pre rodičovskú jednotku (súčasť balenia)

Obsah balenia:
dobíjacia rodičovská jednotka
detská jednotka
sieťový adaptér
spona na opasok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tomy TF550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tomy TF550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tomy TF550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tomy TF550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tomy TF550.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií