Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Protiplnění

TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner 100 ml

Zobraziť katalóg
TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner 100 ml
5 3 hodnotení
Kondicionér bezoplachový, účinok: lesk a regenerácia, typ vlasov: nepoddajné a krepovité - 109 €/1 l
Kód:  VLS1036 Produktové číslo:  667803002862

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner 100 ml Predaj skončil

TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner 100 ml

Každý priaznivec krásnych a hebkých vlasov iste používa vlasový kondicionér. Prečo ale používať podradné a nekvalitné produkty, keď môžete staviť na jednotku medzi vlasovou kozmetikou – TONI&GUY. TONI&GUY je tradičnou svetovou značkou, ktorá nazbierala vo vlasovom priemysle už veľa skúseností a je pripravená odovzdať to najlepšie vašim vlasom aj vlasovej pokožke.

Kľúčové vlastnosti kondicionéru TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner

  • Kondicionér TONI&GUY, ktorý vyživí vaše vlasy a zlepší ich poddajnosť
  • Dodá lesk, hebkosť a ľahkosť vašim vlasom
  • Celkový objem kondicionéru je 100 ml
  • Bez nutnosti oplachovania

Každodenná ochrana

Kondicionér TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner obsahuje celkom 100 ml a je bezoplachovým prípravkom, ktorý je určený pre všetky typy vlasov od jemných po mastné aj suché. Vlasy tak ľahko po jeho použití rozčešete a na dotyk budú príjemne hebké a jemné. Svojimi zložkami zabraňuje tzv. krepovateniu vlasov a zlepšuje ich poddajnosť, ochráni vaše vlasy tiež pred horúcim vzduchom z fénu či při úprave žehličkou. Vaše vlasy sa po pravidelnom používaní kondicionéru TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner stanú zdravšími bez zbytočne rozštiepených končekov.

Jednoduchosť nadovšetko

Použitie kondicionéru TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner je úplne jednoduché. Stačí na vlhké vlasy po umytí naniesť malé množstvo prípravku TONI& GUY a potom upraviť vlasy do obvyklého tvaru či špeciálneho účesu.

Zloženie:
Water, Mineral Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, VP/Methacrylamide/Vinyl Imidazole Copolymer, Stearamidopropyl, Dimethylamine, Fragrance, Cyclopentasiloxane, Lactic Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Trimethylsiloxysilicate, Dimethiconol, Trideceth-5, Carbomer, DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol. Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool


Parametre a špecifikácia

Účinok
Lesk, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Nepoddajné a krepovité Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Nepoddajné a krepovité Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku
Bezoplachová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TONI&GUY Smoothing Leave In Bezoplachový kondicionér 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TONI&GUY Smoothing Leave In Conditioner 100 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií