AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

TrueLife NannyWatch A15

Zobraziť katalóg
TrueLife NannyWatch A15
3,6 9 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, optická indikácia úrovne hluku, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, vox funkcia, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), rodičovská aj detská jednotka sú napájané zo siete (230 V) (1× Li-polymer)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABY9160 Produktové číslo:  8594175353877 Stránky výrobcu
TrueLife NannyWatch A15 114,90 € Momentálne nedostupné

TrueLife NannyWatch A15


TrueLife NannyWatch A15 – Detská pestúnka v hodinkách

Revolučnú detskú pestúnku TrueLife NannyCam A15 budete mať neustále poruke, teda skôr na ruke. Prijímač je totiž zabudovaný v hodinkách, ktoré si bežným spôsobom pripevníte na zápästie. Vysielač, ktorý umiestnite k dieťaťu, má stabilný signál na vzdialenosť až 300 metrov. Vďaka funkciám ako je nočné videnie alebo sledovanie okolitej teploty máte svoje dieťatko dokonale pod kontrolou a neunikne vám ani jediné zasmiatie alebo kýchnutie.

Skvelý doplnok k starostlivosti o dieťa

Bezdrôtové detské pestúnky sú dnes úplne bežné, ale inovatívna TrueLife NannyCam A15 v podobe hodiniek je v mnohých ohľadoch praktickejšia ako tradičné vyhotovenie. Stačí pohľad na zápästie a máte dokonalý prehľad o svojom bábätku a miestnosti, kde spí.

Voľné ruky s detskou pestúnkou TrueLife NannyWatch A15

Na rodičovskú jednotku na zápästí si ľahko zvyknete. Máte ju neustále pri sebe a pri pohybe po byte alebo po dome sa vám nestane, že ju zabudnete v inej miestnosti. Dosah až 300 metrov zaručuje, že s detskou pestúnkou TrueLife NannyWatch A15 budete mať prehľad o dianí v izbe dieťaťa.

Prehľadný displej

Prijímač má dostatočne veľký a dobre čitateľný displej s jednoduchým ovládaním. Vždy vidíte a počujete, či vaše dieťa pokojne spí, vrtí sa alebo plače jednoduchým skontrolovaním hodiniek.

TrueLife NannyWatch A15

Spoľahlivé spojenie až na 300 metrov

Vysielaciu časť opatrovateľky umiestnite k bábätku a prijímač v podobe náramkových hodiniek si pripnete na ruku. Pestúnka TrueLife NannyWatch A15 spoľahlivo prenáša zvuk a obraz až na vzdialenosť 300 metrov. Môžete bez obáv vyjsť na záhradu, posedieť si na terase alebo robiť v byte či dome čokoľvek práve potrebujete.

TrueLife NannyWatch A15

Izbový teplomer

Správna teplota v miestnosti je pre malé deti nesmierne dôležitá. Aktuálne informácie o teplote v miestnosti sa vám zobrazujú na displeji hodiniek TrueLife NannyWatch A15.

TrueLife NannyWatch A15

Kvalitný obraz aj v tme

S poklesom intenzity svetla sa opatrovateľka TrueLife NannyWatch A15 automaticky prepne do režimu nočného videnia. Ani v tme tak nestratíte vizuálnu kontrolu.

TrueLife NannyWatch A15

Obojsmerný prenos zvuku

Pestúnka TrueLife NannyWatch A15 umožňuje nielen počúvať, ale aj na dieťa prehovoriť a prípadne ho upokojiť svojím hlasom.

TrueLife NannyWatch A15

Dlhá výdrž batérie

S rodičovskou jednotkou v hodinkách TrueLife NannyWatch A15 nemusíte neustále sledovať, koľko batérie ešte zostáva, pretože má dostatočne dlhú výdrž.

TrueLife NannyWatch A15

Bez obmedzenia i mimo dosahu zásuvky

S opatrovateľkou TrueLife NannyWatch A15 môžete smelo vyraziť aj do prírody. Vysielač jednoducho pripojíte k powerbanku a môžete si v pokoji posedieť pri ohni, zatiaľ čo bábätko spinká v stane alebo v kočíku.

TrueLife NannyWatch A15

Uspávanky

Na upokojenie vášho dieťaťa iste oceníte možnosť hovoriť na neho cez opatrovateľku TrueLife NannyWatch A15 alebo pustiť jednu z uspávaniek, ktoré pestúnka dokáže zahrať.

TrueLife NannyWatch A15

Neustály prehľad s pestúnkou TrueLife NannyWatch A15

S pestúnkou TrueLife NannyWatch A15 môžete dieťa kedykoľvek jediným pohľadom skontrolovať rovnako ľahko ako čas na hodinkách. Nijako vám nebude na ruke neprekážať.

TrueLife NannyWatch A15

Čas na jedlo

Pomocou funkcie Feed alarm si môžete nastaviť automatické upozornenie na to, že je čas dieťatko nakŕmiť.

TrueLife NannyWatch A15

Režim VOX šetrí energiu, ale zostáva v strehu

Úsporný režim VOX má za cieľ šetriť batériu a ak je aktivovaný, displej po chvíli pokoja zhasne a obmedzí aj audio prenos. Pri plači či inom zvuku začnú hodinky vibrovať a displej sa zapne.

TrueLife NannyWatch A15

Jednoduché ovládanie detskej pestúnky TrueLife NannyWatch A15 v slovenčine

Používateľské rozhranie detskej pestúnky TrueLife NannyWatch A15 je plne v slovenčine, takže sa nemusíte báť, že by ste niektorým funkciám alebo nastaveniu nerozumeli.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!

Batéria

Typ batérií
Li-polymer Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v režimu VOX, dá přístroj vědět, že se spustil alarm monitoru dechu? Eg, probudí se z VOXu jakýmkoliv zvukem, nebo je to vázáno specificky na hlasové projevy dítěte?

můžete mi poslat na od díky TrueLife NannyWatch

Dobrý den, je možné vyměnit pasek na hodinkách? originální vypadá na nějaký druh plastu, který by mi nemusel vyhovovat. dekuji za odpověď.

Dobrý den, plně nabité hodinky (v režimu VOX) se po nějaké době úplně vypnou. Pokud se sama nezkusím na hodinky podívat (pravým horním tlačítkem), tak vlastně ani nezjistím, že jsou úplně vypnuté. Musím je levým tlačítkem zapnout, poté chvilku fungují v pořádku, ale do cca 20 min se opět úplně vypnou. Děkuji za radu co kde nastavit.

Dobrý den, jaký typ háčku je potřebný k zavěšení chůvičky na zeď? Je součástí balení? Předem děkuji, Lucie

Dobry den, chci se zeptat jaka je vydrz baterie hodinek

Dobrý den, dnes jsem nastavovat chuvicku a v popisu píšete, že umí přehrát ukolebavky a další zvuky. Kde a jak se to dá prosím nastavit? Kromě nějakého jednoho výchozího (dost strašného) zvuku (který se spustí slouhym podrzenim tlačítka) jsem nic nenašel. Děkuji.

Je mozne obraz priblizit? A ak hej ako sa ovlada zoom je displej dotikovy?

Dobrý den, píše se zde o dosahu 300m. Hledal jsem i v návodu, ale pořád mi nejde do hlavy na jaké technologii (kromě WI-Fi, to funguje? Lze využít nějakou datovou simkartu? jak probíhá komunikace mezi hodinkami a chůvou?

Dobrý den, po přečtení recenzí a Alza poradně jsem zakoupila tuto video chůvičku. Bohužel po připojení k power bance se kamera do pár minut vypne (ze zásuvky funguje). Odzkoušeno na 3 různých power bankách a 5ti různých kabelech. Jedná se o vadný kus nebo je nějaký požadavek na napájení, o kterém bych měla vědět? Možnost připojení k power bance byl hlavní důvod ke koupi.

12
Diskusia a poradňa k TrueLife NannyWatch A15
Príslušenstvo pre TrueLife NannyWatch A15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife NannyWatch A15. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueLife NannyWatch A15.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií