PET AD homeoffice

TUBA Sprej na škvrny 500 ml

Zobraziť katalóg
TUBA Sprej na škvrny 500 ml
5 1 hodnotení
Čistiaci prostriedok – odstraňuje škvrny z kobercov, čalúnenia, domácich textílií a autopoťahov
Kód:  CIS164 Produktové číslo:  4001499016165

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TUBA Sprej na škvrny 500 ml Predaj skončil

TUBA Sprej na škvrny 500 ml

Čistiaci prípravok na škvrny TUBA je špičkovým pomocníkom v domácnosti na čistenie kobercov, domácich textílií, čalúnenia a autopoťahov. Dokonale odstraňuje všetky škvrny a nečistoty. Jeho účinná špeciálna formula s OXY silou na báze kyslíka si hravo poradí aj so škvrnami od červeného vína, ovocia, čaju, kávy či oleja. Zanecháva príjemnú a sviežu vôňu. Prípravok sa veľmi ľahko aplikuje vďaka praktickému rozprašovaču.

Použitie:
Škvrny od tekutiny osušte, nastavte trysku do otvorenej polohy a škvrny rovnomerne postriekajte. Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a potom penu vtrite mäkkou handrou do tkaniny. Rozpustené nečistoty vysajte pijavou handrou. Pred použitím vyskúšajte stálofarebnosť tkaniny na málo viditeľnom mieste.

Zloženie:
Aniónové povrchovo aktívne látky, fosfáty, NTA (kyselina nitriltrioctová) a jej soli, bieliace činidlá na báze kyslíka, ethanol, parfumy (limonene, citral, hexyl cinnamal).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TUBA Sprej na škvrny 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TUBA Sprej na skvrny 500 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií