Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

TwelveSouth Inspire

Zobraziť katalóg
TwelveSouth Inspire
Sviečka - s vôňou nového iMacu
Kód:  JA970

TwelveSouth Inspire

Spoločnosť Apple vníma dizajn oveľa hlbšie než konkurencia a zámerne uviedla na trh sójovú sviečku imitujúcu vôňu čerstvo rozbaleného iMacu. Toto je niečo pre fajnšmekrov. Druhá generácia tejto netradičnej sviečky TwelveSouth nesie označenie Inspire [mac candle N°2]. Je založená na podobnej báze, ako jej predchodca, avšak s dôraznejší vôňou paliny, bergamotu a citrónu, vďaka ktorej má ešte o niečo viac pripomínať vôňu nového iMacu. Sviečka v modernom dizajne podporí tvoju myseľ a navodí inšpiračnú atmosféru. TwelveSouth Inspire je perfektným darčekom pre fanúšikov Applu.

Sviečka TwelveSouth Inspire a jej kľúčové vlastnosti

  • Praktické balenie
  • Moderný dizajn
  • Veľmi originálna vône
  • Netradičný darček pre fanúšikov Applu
  • Jedinečná zmes vôní

Vonia tak dobre, ako vyzerá

Sviečka TwelveSouth Inspire naliata do zákazkovej nádoby s bielym povrchom a hladkými krivkami, doplnená šedým interiérom skvele zapadá do miestnosti ako nenápadná dekorácia. Jedinečná zmes bergamotu, paliny, estragónu, jantáru a citrónu oživí domov aj kanceláriu. Každý profil vône bol vybraný pre svoju schopnosť odstrániť neporiadok v mysli a stimulovať kreativitu. 

Zloženie

100% vosk sójový

Rozmery

  • výška 110 mm
  • priemer 84 mm
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
655 g Hotovo!
Doba horenia
70 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
655 g Hotovo!

Doba horenia

Doba horenia
70 h Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TwelveSouth Inspire Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TwelveSouth Inspire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TwelveSouth Inspire Candle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TwelveSouth Inspire Candle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TwelveSouth Inspire.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií