AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

VANISH Pet expert sprej 500 ml

Zobraziť katalóg
VANISH Pet expert sprej 500 ml
4,8 8 hodnotení
Čistič kobercov – v mechanickom rozprašovači, poradí si so slinami, ale aj so stopami po moči, blatom a ďalšími nečistotami - 14,78 €/1 l
Kód:  CIS339 Produktové číslo:  5997321747408 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VANISH Pet expert sprej 500 ml

Penový čistič v mechanickom rozprašovači Vanish Pet Expert je určený pre všetkých majiteľov zvieracích domácich maznáčikov. Špeciálne vyvinuté účinné zloženie si spoľahlivo poradí so škvrnami aj zápachom na kobercoch a čalúnenom nábytku. Neobstoja pred ním škvrny od blata, zvratkov, slín, výkalov a zápach moču. Odstráni aj bežné škvrny od červeného vína, čaju alebo kávy. Už za 30 sekúnd zmiznú všetky škvrny aj zápach. Navyše zabraňuje tomu, aby si domáci maznáčikovia miesto ďalej značkovali. Tento praktický a rýchly pomocník proti škvrnám a zápachu sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej domácnosti, ktorú zdieľate so svojimi zvieracími miláčikmi.

Kľúčové vlastnosti penového čističa Vanish Pet Expert

  • Penový čistič v praktickom mechanickom rozprašovači Vanish Pet Expert
  • Špeciálne vyvinuté účinné zloženie si spoľahlivo poradí so škvrnami aj zápachom
  • Určený na koberce a čalúnený nábytok
  • Odstráni škvrny od blata, červeného vína, čaju, kávy, zvratkov, výkalov a zápach moču
  • Zabraňuje opätovnému značkovaniu
  • Funguje už za 30 sekúnd

Použitie:
Otvorte bezpečnostný uzáver. Odstráňte voľné nečistoty a vysajte škvrny čistou savou handričkou. Naneste na znečistené miesto pomocou rozprašovača. Po 5 minútach povysávajte.
Najlepšie výsledky dosiahnete, ak škvrny ošetríte okamžite. Vhodné pre použitie na vlnených kobercoch. Vždy si skontrolujte stálosť farieb na skrytom mieste koberca. Pokiaľ bude mať prípravok vplyv na farbu koberca, nepoužívajte ho. Nepoužívajte na „zamatové“ materiály, brokát alebo na materiály, ktoré nie sú vhodné na mokré čistenie. Nie je vhodné pre použitie na hodváb a orientálne koberce.

Zloženie:
Menej ako 5 % bieliace činidlá na báze kyslíka, aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, polykarboxyláty, parfum, limonene

Bezpečnostné pokyny:
Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí ich dôkladne vypláchnite vodou. Nekonzumujte. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc. Sprej nevdychujte. Po použití si umyte ruky. Pri styku s pokožkou môže prípravok spôsobiť zbelenie kože. Neznepokojujte sa, zbelenie je dočasné. V prípade postriekania okamžite postihnuté miesto dôkladne opláchnite vodou. Pre citlivú pokožku sa odporúča použitie rukavíc. Nemiešajte s inými výrobkami. Používajte v dobre vetraných priestoroch, aj pri vysávaní. Pri aplikácii aj vysávaní udržujte deti a domáce zvieratá z dosahu.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na koberce Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Objem
500 ml Hotovo!
Typ povrchu
Na koberce Hotovo!
Typ
Čstiče, sprej Hotovo!

Určenie

Určenie
Na koberce Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Na koberce Hotovo!

Typ

Typ
Čstiče, sprej Hotovo!

Typ

Typ
Čstiče Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má dezinfekční účinek?

Diskusia a poradňa k VANISH Pet expert sprej 500 ml
Príslušenstvo pre VANISH Pet expert sprej 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Pet expert sprej 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANISH Pet expert spray 500 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií