VILEDA Virobi robotický mop

Zobraziť katalóg
VILEDA Virobi robotický mop
5 2 hodnotení
Mop robotický, automaticky zametá podlahy
Kód:  UKL011 Produktové číslo:  4023103156524 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VILEDA Virobi robotický mop

Virobi robotický mop upratuje za vás a bez námahy! Na elektrostatickej handričke zhromažďuje a zadržiava prach, chlpy a inú drobnú nečistotu, je ideálny pomocník pre domácnosti s domácimi miláčikmi. Vďaka pravidelnému čisteniu vašich podláh znížite množstvo prachu a baktérií. Jedným stlačením tlačidla sa bude samostatne pohybovať a zametie jemné nečistoty a prach. Vďaka svojej špeciálnej konštrukcii (výška iba 55 mm) vyčistí vaše podlahy nielen pozdĺž stien, ale aj pod nábytkom. Vyčistí až 30 m2 za 30 minút, záleží na type podlahy a type miestnosti. Robotický mop je vybavený dvoma časovými programami - krátky 30 minútový a dlhý 120 minútový si nastavíte podľa veľkosti vašej miestnosti. Vyrobené v Číne.

Typ podlahy:
Určený pre všetky druhy tvrdých podláh

Rozmery:
Výška 55 mm
 

Produktové línie: Vileda  

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VILEDA Virobi robotický mop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA Virobi robotický mop. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vileda Wischmop Roboterproduktion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vileda Wischmop Roboterproduktion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VILEDA Virobi felmosó robot.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií