MPLA308417 - SK

WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml

Zobraziť katalóg
WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml
5 2 hodnotení
Prírodný šampón tekutý (klasický), pre mužov, na vlasy: všetky typy vlasov, účinok: proti lupinám, objem 190 ml - 48,37 €/1 l
Kód:  KSVL1607 Produktové číslo:  4001638095570 Stránky výrobcu
WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml Predaj skončil

WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml

Pšeničný šampón WELEDA proti lupinám využíva vyvažujúce schopnosti oleja z pšeničných klíčkov pre obnovu a regeneráciu normálnych funkcií zdravej pokožky vlasov. Olej z pšeničných klíčkov umožňuje ošetrovať pokožku, ktorá má tendenciu odlupovať sa v šupinkách, bez zbytočného podráždenia. Lupiny sú nepríjemný dôsledok nezdravej pokožky hlavy, ktorej chýba rovnováha. Pokožka môže byť vysušená, ale vy máte stále pocit, že sa vám vlasy nadmerne mastia. V prvom rade je potrebné pokožke navrátiť rovnováhu. Šampón Weleda proti lupinám využíva vyvažujúce schopnosti oleja z pšeničných klíčkov pre obnovu a regeneráciu normálnych funkcií zdravej pokožky vlasov. Olej z pšeničných klíčkov umožňuje ošetrovať vysušenú pokožku odlupujúcu sa v šupinkách a tvoriacu toľko obťažujúce lupiny.

Kľúčové vlastnosti šampónu WELEDA

  • Objem prírodného šampónu WELEDA je 190 ml
  • Využíva vyvažujúce schopnosti oleja z pšeničných klíčkov
  • Obnovuje a regeneruje normálnu funkciu zdravej pokožky vlasov
  • Šampón Weleda má 100 % prírodné zloženie
  • Certifikát Natrum

Šampón WELEDA s osviežujúcou vôňou získanou z esenciálnych olejov, s olejom z pšeničných klíčkov a vzácnych výťažkov z listnatca ostnatého, sirôtky a BIO šalvie, obmedzuje tvorbu lupín, podporuje obnovenie zdravej a prirodzenej rovnováhy pokožky hlavy a dokonale vyživuje vaše vlasy. Po pravidelnom používaní tohto šampónu bude vaša pokožka hlavy ošetrená, vyživená a bude jej navrátená prirodzená rovnováha. Tvorba lupín bude obmedzená a svrbenie kože úplne vymizne. Po dlhodobej starostlivosti pomocou tohto šampónu, sa lupiny obmedzia na úplne prirodzený výskyt a nebudú vás už ďalej obťažovať. Doprajte si luxus prírodnej starostlivosti a prirodzene zdravú pokožku hlavy s krásnymi vlasmi!

Aktívne látky

  • Olej z pšeničných klíčkov a vzácnych výťažkov z listnatca ostnatého, sirôtky a BIO šalvie, obmedzuje tvorbu lupín, podporuje obnovenie zdravej a prirodzenej rovnováhy pokožky hlavy a dokonale vyživuje vaše vlasy.

Použitie

Naneste šampón do vlhkých vlasov, jemne masírujte pokožku hlavy a potom opláchnite teplou vodou. Jemné umývanie môže spôsobiť menšiu tvorbu peny, pretože nové šampóny Weleda obsahujú miesto SLS ekologické umývacie látky. Aj s menším množstvom peny šampón čistí vlasy aj pokožku hlavy jemne a dôkladne.

Zloženie

Voda, cocoyl glutamát sodný, coco-glukozid citrát disodný, sodium lauroyl aminokyseliny ovsa, alkohol, glycerín, parfum, xantanová guma, olej z pšeničných klíčkov, glyceryl kaprylát, lauroyl laktylát sodný, sodný PCA, extrakt z listov šalvie, extrakt z koreňov listnatca ostnatého, maceškový extrakt, kyselina mliečna, cocoyl glutamát sodný, laurát cukrózy, PCA glyceryl oleát, arginín, fytát sodný, limonén, linalol, geraniol, kumarín*

Certifikácia Natrum

Tento výrobok získal certifikáciu Natrum, čo je medzinárodná nezisková organizácia so sídlom v Bruseli. Jej hlavným cieľom je zachovať a garantovať vysoké nároky na výrobcov prírodnej kozmetiky a biokozmetiky a zároveň transparentne informovať spotrebiteľov o zložení prírodných prípravkov. Certifikácia Natrum garantuje, že výrobok spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú kozmetiku.

Kritériá pre získanie certifikácie

  • Všetky zložky sú prírodné alebo dokonca prírodné v biokvalite
  • Prírodné suroviny sú spracované len schválenými výrobnými postupmi
  • Postupy výrobcu sú šetrné k životnému prostrediu
  • Neobsahuje syntetickú parfumáciu ani farbivá
  • Neobsahuje látky vyrobené z ropy, silikónové oleje a ich deriváty
  • Neobsahuje geneticky modifikované zložky (podľa predpisov EÚ)
  • Ani rastlinné suroviny ani produkt neboli ožarované
  • Produkt nebol testovaný na zvieratách

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre mužov Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Proti lupinám Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!
Objem
190 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti lupinám Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov Hotovo!

Objem

Objem
190 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií