WELLA PROFESSIONALS Elements

Zobraziť katalóg
WELLA PROFESSIONALS Elements
Sada vlasovej kozmetiky – na upokojenie pokožky hlavy a hydratáciu; obsahuje: šampón, kondicionér a starostlivosť o mastnú pokožku hlavy
Kód:  VBAL8199 Produktové číslo:  8594189112484
WELLA PROFESSIONALS Elements Predaj skončil

WELLA PROFESSIONALS Elements

Potešte seba alebo svojich blízkych darčekovou sadou produktov WELLA PROFESSIONALS Elements. Súprav obsahuje šampón, kondicionér a masku na vlasy. Šampón vlasy čistí, ale nevysušuje. Kondicionér vašu hrivu hydratuje a regeneruje. Maska na vlasy zbaví pokožku hlavy nečistôt. Produkty z tohto radu sú vhodné pre všetky typy vlasov a mastnú pokožku hlavy. Tento rad pomáha obnoviť hebký povrch vlasov a dodáva im lesk. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady WELLA PROFESSIONALS Elements

  • Súprava obsahuje šampón, kondicionér a masku na vlasy
  • Produkty sú vhodné pre všetky typy vlasov
  • Šampón jemne zbaví vlasy nečistôt
  • Kondicionér poskytne vašim vlasom dokonalú výživu a regeneráciu
  • Maska na vlasy pomáha pokožku hlavy zbaviť mastnoty
  • Vlasy budú po použití produktov regenerované, silnejšie a lesklejšie
  • Rad Elements je bez sulfátov, parabénov a silikónov
  • Produkty radu Elements majú vegánske zloženie
  • Súprava je vhodná ako darček

Šampón WELLA PROFESSIONALS Elements 250 ml

Šampón WELLA PROFESSIONALS Elements neobsahuje parabény, sulfáty ani silikóny, má vegánske zloženie a ekologicky vyrobený obal. Vďaka ľahkej pene, ktorú šampón na vašich vlasoch vytvorí, jemne zbaví vlasy aj pokožku hlavy nečistôt, ale zároveň nedôjde k jej vysušeniu. 

Kondicionér WELLA PROFESSIONALS Elements 200 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali zdravo a bezchybne? Potom by vás mohol zaujať Kondicionér WELLA PROFESSIONALS vhodný pre všetky typy vlasov. Zloženie kondicionéra poskytuje vlasom výnimočnú výživu a regeneráciu. Pokiaľ je vaším snom získať dokonale hydratované vlasy, túto voľbu určite oceníte. Vaše vlasy budú lesklé ako nikdy predtým. Kondicionér zaistí vašim vlasom bezpodmienečne hladký účes.

Ílová maska na vlasy Pre-Shampoo Clay WELLA PROFESSIONALS Elements 150 ml

Máte pocit, že hoci si umývate vlasy správne, stále sú mastné? Skúste vyskúšať ílovú masku Pre-Shampoo Clay WELLA PROFESSIONALS Elements, ktorá sa používa pred umývaním vlasov. Vďaka aplikácii na suché vlasy pomáha pokožku hlavy zbaviť prebytočných nečistôt a mazu. Masku aplikujte do suchých vlasov, nechajte ju 5 minút pôsobiť a následne starostlivo opláchnite. 

Zloženie

Šampón:
ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ŠŤAVA Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, AQUA/WATER/EAU, Argania spinosa KERNEL OIL, CITRIC ACID, COCAMIDOPROPYL BETAINE, Disodium COCOAMPHODIACETATE, GLYCERÍN, GLYCOLIC ACID, PANTHENOL, PARFUM / Fragrance, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, Polyquaternium-7, POTASSIUM SORBATE, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, SIRIČITAN SODNÝ, TOCOPHERYL ACETATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

Kondicionér:
ŠŤAVA Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, AQUA/WATER/EAU, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ALKOHOL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERÍN, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, Hydroxypropyl STARCH PHOSPHATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM / Fragrance, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SIRIČITAN SODNÝ, Stearyl ALCOHOL, TOKOFÉROL, TOCOPHERYL ACETATE

Maska:
AQUA/WATER/EAU, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUMCHLORID, CITRIC ACID, DIPROPYLÉNGLYKOL, GLYCERÍN, GLYCERYL STEARATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, KAOLIN, PARFUM / Fragrance, SODIUM BENZOATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS Elements. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELLA PROFESSIONALS Elements.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií