AP+ slevy v app Opaľovacie prípravky

WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil na extra lesk

Zobraziť katalóg
WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil na extra lesk
3,0 2 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky – na extra lesk; obsahuje: šampón, elixír a masku na vlasy
Kód:  VBAL8197 Produktové číslo:  8594189112507
WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil na extra lesk Predaj skončil

WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil na extra lesk

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou sadou produktov WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil. Súprava obsahuje šampón, elixír a masku na vlasy. Produkty z radu System Professionals LuxeOil sú vhodné pre všetky typy vlasov. Užite si luxusnú starostlivosť vďaka zmesi vzácnych olejov. Šampón vlasy chráni a vyživuje, elixír ich zjemní a hydratuje, maska zlepšuje štruktúru vlasu. Sada je vhodná ako darček. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil 

  • Súprava obsahuje šampón, elixír a masku na vlasy
  • Šampón sa o vlasy jemne stará
  • Elixír vlasy chráni, zjemňuje a uhladzuje 
  • Maska vlasy vyživuje
  • Vlasy budú po použití produktov regenerované, silnejšie a lesklejšie
  • Súprava je vhodná ako darček

Šampón WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil 200 ml

Užite si luxusnú starostlivosť o vaše vlasy so šampónom z radu LuxeOil. Šampón sa o vlasy jemne stará, zanecháva ich hebké na dotyk a uľahčuje ich rozčesávanie. Obsahuje zmes vzácnych olejov, ktoré zaisťujú ochranu a výživu. Vychutnajte si pocit znovuzrodených vlasov! 

Olejový elixír WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil 100 ml

Vlasový olej WELLA SP Luxe Oil je luxusný rekonštruktívny elixír s arganovým, jojobovým a mandľovým olejom, ktorý okamžite transformuje textúru vlasov. Vďaka jedinečnej štruktúre sa vstrebáva v niekoľkých sekundách a zjemňuje vlasy bez toho, aby ich zaťažoval. Vaše vlasy budú 10× viac hebké a získajú 3× viac keratínovej ochrany, ktorú vlasy tak veľmi potrebujú. Malé molekuly výživnej receptúry prenikajú priamo do vlasového vlákna, uzamykajú vlhkosť vnútri a posilňujú keratínovú väzbu. Vlas je menej porézny, takže zostáva dobre hydratovaný a je okamžite posilnený zvnútra. Vďaka pomarančovému extraktu a jemnej korenistej vôni má ľahko orientálny nádych. Sedem účinkov v jednom vlasovom oleji: obnova, ochrana, uhladenie a lesk, zjemnenie, hydratácia a rozjasnenie. 

Maska na vlasy WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil 150 ml

Nechajte sa rozmaznávať a obnovte svoje vlasy s maskou WELLA PROFESSIONALS SP LuxeOil. Maska zlepšuje štruktúru vlasu, zanecháva ich vyživené a hebké. Masku aplikujte do uterákom vysušených, vlhkých vlasov, nechajte ju 5 minút pôsobiť a následne starostlivo opláchnite. Ideálne je používať masku 1× za tri umývania vlasov. 

Zloženie

Šampón:
AQUA, LAURETHSULFÁT SODNÝ, SODIUM lauryl SULFATE, CHLORID SODNÝ, SODIUM XYLENESULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CITRÁT SODNÝ, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, PARFUM, GLYCERÍN, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, SALICYLIC ACID, EDTA TETRASODNÁ, METHYLPARABEN, AMYL CINNAMAL, HEXYLCINNAMAL, LINALOOL, Hydrolyzed KERATIN, PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID


Elixír:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat., Parfum, Tocopheryl Acetate, Amylcinamál, Hexyl Cinnamal, Linalool, Argania Spinosa Kernal Oil, Geraniol, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia oleifera Seed Oil, Limonene. 

Maska:
Aqua, Stearylalkohol, Behentrimóniumchlorid, Cetyl Alcohol, Silicone, Quaternium-25, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Bis-PEG-4 Dimethicone, Parfum, Disodium EDTA, PEG-4 Laurate, PEG-4 Dilaurate, C12-13 Paretg-3, C12-13 Pareth-23, Amylcinamál, Hexyl Cinnamal, Linalool, PEG-4, Jodopropynyl butylkarbamát, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camellia oleifera Seed Oil, Hydrolysed Keratín, CI19140, CI17200, Sorbic Acid.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil pro extra lesk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WELLA PROFESSIONALS SP Classic Luxe Oil az extra csillogásért.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií