AlzaPlus+ děti PET

WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5

Zobraziť katalóg
WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5
Darčeková sada – obsahuje: holiaci strojček s náhradnou hlavicou a penou na holenie Hydro Sensitive 250ml
Kód:  VBAL0705 Produktové číslo:  4027800779925 Stránky výrobcu
WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5 Predaj skončil

WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5

Darčeková kazeta pre mužov WILKINSON SWORD Hydro Connect 5 obsahuje výrobky, ktoré sa špecializujú najmä na citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu počas holenia. Holiaci strojček Hydro Connect 5 s 5 ultratenkými čepieľkami skvele doplňuje ošetrujúca pena na holenie s hyaluronátom pre hydratáciu pokožky. S darčekovou súpravou WILKINSON dosiahnete precízne oholenie už v priebehu krátkej chvíľky!

Darčeková súprava WILKINSON Hydro Connect 5 a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava WILKINSON Hydro Connect 5 určená pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček s 5 čepieľkami a penu na holenie
  • Súprava pre starostlivosť o citlivú pokožku počas holenia
  • Holiaci strojček s výkyvnou hlavicou pre oholenie fúzov a úpravu fúzov
  • Ošetrujúca pena na holenie pre upokojenie a hydratáciu citlivej pokožky

Holiaci strojček WILKINSON Hydro Connect 5 

Výkonný holiaci strojček WILKINSON Hydro Connect 5 zaručí dokonalé a pohodlné oholenie pokožky s maximálnou ochranou proti podráždeniu. Disponuje piatimi ultratenkými čepieľkami ULTRAGLIDE, ktoré vyhladzujú povrch pokožky a výrazne znižujú riziko podráždenia. 4 čepele s diamantovo-titánovou vrstvou zaisťujú precízne oholenie, zatiaľ čo piata zarovnávacia čepeľ umožňuje štylizovať fúzy a bradu. Výkyvná hlavica holiaceho strojčeka sa ľahko prispôsobí obrysom vašej tváre s výsledkom dôkladného odstránenia fúzov. Praktický, vodou aktivovaný gélový prúžok poskytuje pocit hydratácie ešte ďalšiu hodinu po oholení a zároveň napína pokožku, čím uľahčuje proces holenia s minimálnou mierou podráždenia. Komfortné držanie holiaceho strojčeka Hydro Connect 5 zaručí ergonomicky tvarovaná rukoväť s pogumovanými prvkami. Holiaci strojček WILKINSON je ideálny pre tých, ktorí hľadajú ochranu pokožky pred podráždením, vysoký výkon a kvalitu pri holení. 

Pena na holenie WILKINSON Hydro (250 ml)

Pena na holenie WILKINSON Hydro bola vyvinutá predovšetkým na upokojenie citlivej pleti so sklonom k podráždeniu počas holenia. Zloženie obohatené o hyaluronát sa s jemnosťou stará o senzitívnu pokožku bohatou penou a zároveň zaisťuje hladký sklz holiaceho strojčeka. Prípravky WILKINSON Hydro chránia pokožku počas holenia s výsledkom hladšej a zdravšej kože.

Aplikácia:
Potrebné množstvo holiacej peny naneste na oblasť tváre a krku. Jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte a zvyšok peny dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanonlamine, Isobutane, Ceteth-20, Sodium Lauryl Sulfate, Lauric Acid, Propane, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, PEG14M, Silica, Plyquaternium-7, Laureth-9, Sodium Silicate, Sodium Hyaluranate, Parfum


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WILKINSON Dárková kazeta Hydro Connect5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WILKINSON Hydro Connect5 ajándékdoboz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií