AlzaPlus+ děti Aplikace

WOOLITE Color Expert balíček

Zobraziť katalóg
WOOLITE Color Expert balíček
5,0 18 hodnotení
Čistiaca sada – obsahuje: WOOLITE Colors 3l/50 pracích dávok, WOOLITE Avivážny prípravok Pink Romance 1.2l, WOOLITE Fabric Revitalizer Blue Passion 300ml
Kód:  PPR483 Produktové číslo:  5997321713175

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Color Expert balíček

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Woolite Color Expert balíček
1× Prací gél Woolite Colors 3 l
1× Aviváž Woolite 1,5 l
1× Osviežovač tkanín Woolite 0,3 l

Súprava drogérie Woolite GOLD obsahuje pracie prípravky na luxusnú starostlivosť o vašu bielizeň. V balíčku nájdete prací gél Woolite Colors 3 l, aviváž Woolite Pink Romance 1,5 l a osviežovač textílií Woolite Blue Passion 300 ml.
Kompletná súprava pre nádherne žiarivé, voňavé a dokonale chránenú bielizeň.

3

ks

Promo

pack

Woolite Color Boost

Woolite Color

Prací gél, 3 l, 50 praní

Tekutý prací prostriedok Woolite Colors 3 l účinne vyperie aj odolné škvrny a vďaka obsahu keratínu zároveň poskytuje vláknam profesionálnu starostlivosť a ochranu. Chráni farebnú bielizeň pred vyblednutím, stratou tvaru a žmolkováním. Oblečenie vyzerá stále ako nové a menej sa krčí.

Farebné oblečenie

Woolite Pink Romance

Aviváž, 1,5 l, 50 praní

Prémiová aviváž Woolite Pink Romance vďaka obsiahnutému keratínu zjemňuje, vyhladzuje a hydratuje vlákna tkanín. Tým bielizeň chráni pred žmolkovaním, stláčaním, stratou farby a statickou elektrinou. Navyše jej dodáva nádhernú jemnú vôňu, ktorá vydrží prekvapivo dlho.

Ochrana vlákien

Woolite Blue Passion

Osviežovač tkanín, 300 ml

Prevratná novinka v starostlivosti o oblečenie a ďalšie textílie. Woolite Fabric Revitalizer behom chvíle zneutralizuje nepríjemné pachy, povzbudí farby a dodá oblečeniu sviežu vôňu čerstvo vypranej bielizne. Vďaka samožehliacemu efektu stačí oblečenie po nastriekaní len zavesiť na vešiak a uhladiť rukami.

Objavte aj ďalšie pracie gély a kapsuly od značky Woolite

Prací gél Woolite

Extra Complete

Woolite Extra Complete

Woolite Complete Protection je univerzálny prací prostriedok, ktorý účinne vyperie a ochráni oblečenie pred stratou tvaru a blednutím farieb. Môžete ho použiť na bielu aj farebnú bielizeň a všetky druhy textílií.

Prací gél Woolite

Extra Delicate

Woolite Delicate

Woolite Delicate s keratínom je určený predovšetkým na vlnenú a chúlostivú bielizeň. Chráni ju pred poškodením počas prania, a zároveň obnovuje jej jemnosť a hebkosť.

Prací gél Woolite

Pro-Care

Woolite Pro Care

Woolite Pro-Care vďaka obsahu keratínu hydratuje, chráni, ošetruje a zjemňuje vlákna. Tie sú potom flexibilnejšie a menej sa stláčajú.

Prací gél Woolite

Extra žiarivá belosť

Woolite Extra White Brilliance

Woolite Extra White Brilliance je špeciálny tekutý prací prostriedok určený najmä na bielu bielizeň. Dokonale odstraňuje nečistoty a zabraňuje šednutiu a žltnutiu textílií. Na žiarivo bielu bielizeň.

Prací gél Woolite

Extra Dark

Woolite Extra Dark

Nosíte radi čierne a tmavé oblečenie? Potom je Woolite Extra Dark správnou voľbou. Chráni vašu bielizeň pred vyblednutím, a vďaka inovovanému zloženiu tiež oživuje farby.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Pro-care

Woolite Pro-care

Nové riešenie pre jednoduché pranie. Duálne kapsuly Woolite Pro-Care s keratínom stačí vložiť do bubna práčky, a ďalej už sa o nič nestarať. Samy sa starajú o vašu bielizeň, chránia ju a dodajú jej potrebnú flexibilitu a jemnosť. Bielizeň tak vydrží dlhšie ako nová a menej sa krčí.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Black, dark, denim

Woolite Black kapsuly

Prelomovú technológiu pre čierne, tmavé a denimové oblečenie nájdete iba v nových duálnych kapsuliach Woolite Black, Darks, Denim. Nielen, že efektívne vyperú, ale zároveň ochránia pred stratou farby a tvaru.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Mix Colors

Woolite color kapsuly

Dokonale čistá bielizeň a žiarivé farby pri minime úsilia? S novými duálnymi kapsulami Woolite Mix Color zvládne pranie naozaj každý. Vďaka technológii, ktorá zabraňuje vzájomnému zafarbeniu sa navyše nemusíte obávať chyby v triedení farieb.


Pre bielizeň úžasne čistú, a dlhšie ako novú.

Woolite je značka pracích detergentov, ktorú vlastní Reckitt Benckiser. Vyrába pracie potreby, ktoré predáva vo viac ako 30 krajinách sveta. Pre značku Woolite je charakteristická aktívna ochrana oblečenia proti odolným škvrnám. Technológia vychádza zo 40 ročného výskumu prania jemných tkanín. Woolite rozšíril svoju pôsobnosť a stal sa globálnou značkou voľby pre všetkých, ktorí požadujú ochranu bielizne. Chráni látky pred stratou tvaru, vyblednutím farieb a nehodami s farebnými škvrnami.

Zloženie: neiónové povrchovo aktívne látky, <5 % aniónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, mydlá, parfum, enzýmy, Benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, butylfenyl methylpropional, citronellol, geraniol, limonén, linalool.


Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet praní
50 Hotovo!
Objem
4 500 ml Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Farba bielizne
Na farebnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet praní

Počet praní
50 Hotovo!

Objem

Objem
4 500 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň neviem si vložiť do košika woolite color balícek

Diskusia a poradňa k WOOLITE Color Expert balíček
Príslušenstvo pre WOOLITE Color Expert balíček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOOLITE Color Expert balíček. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WOOLITE Color Expert csomag.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií