AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - kategorie

WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks

Zobraziť katalóg
WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks
Kapsuly na pranie na jemnú bielizeň, zachovanie intenzity farby a ochrana pred stratou tvaru - 0,17 €/pranie
Kód:  PPR455s
WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks Predaj skončil

WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks

Gélové kapsuly na pranie Woolite Pro-Care XL 35 ks je prací prostriedok určený na jemnú bielizeň. Vďaka špeciálnej dvojitej formule účinne perie, dobre odstraňuje škvrny, vďaka obsahu keratínu chráni štruktúru vlákien a stará sa o chúlostivé materiály. Zároveň zabráni nechcenému zafarbeniu bielizne, blednutiu farieb a zmene tvaru oblečenia. Navyše vlákna zjemňuje a pôsobí nekrčivým efektom bez nutnosti použitia aviváže. Jeho použitie je rýchle a jednoduché. Vy sa tak môžete spoľahnúť, že vaše obľúbené modely budú vyzerať dlhšie ako nové a navyše budú príjemne a sviežo voňať.

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie Woolite Pro-Care XL 35 ks

  • Gélové kapsuly na pranie Woolite Pro-Care XL 35 ks
  • Prací prostriedok určený na jemnú bielizeň
  • Vďaka obsahu keratínu chráni štruktúru vlákien a stará sa o chúlostivé materiály
  • Zabraňuje nechcenému zafarbeniu bielizne, blednutiu farieb a zmene tvaru oblečenia
  • Zjemňuje a pôsobí nekrčivým efektom bez nutnosti použitia aviváže
  • Príjemná a svieža vôňa

Použitie:
Praciu kapsulu vložte priamo do bubna práčky. Následne zvoľte prací program a zapnite práčku. Zároveň vždy pozorne čítajte informácie na etiketách oblečenia i iných textílií a rešpektujte ich. Kapsuly sa dotýkajte iba suchými rukami. Po vybratí kapsuly vrecko dobre uzavrite.

Dávkovanie:
Pre všetky stupne tvrdosti vody: 1 kapsula = 1 pranie. Množstvo bielizne > 5 kg: použite 2 kapsuly pri strednom znečistení a stredne tvrdej alebo tvrdej vode.

Zloženie:
15 % alebo viac, ale menej ako 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % mydlo, menej ako 5 % fosfonáty, benzisothiazolinone, enzýmy, parfém, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, linalool

Bezpečnostné pokyny:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Po manipulácii si starostlivo umyte ruky. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Pri požití: Okamžite volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Nevyvolávajte zvracanie. Odstráňte obsah aj obal v súlade so všetkými miestnymi, regionálnymi, národnými a medzinárodnými nariadeniami. Obsahuje linalol. Môže vyvolať alergickú reakciu. Kapsuly neprepichujte, neroztrhávejte a nerozbíjajte.


Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Na jemnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet kusov
70 ks Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Na jemnú bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
70 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2 × 35 ks.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií