AlzaPlus+ děti P&G MS v hokeji_CZ

TIERRA VERDE Gél BIO citrón 1 l + Lufa oválna malá

Zobraziť katalóg
TIERRA VERDE Gél BIO citrón 1 l + Lufa oválna malá
Eko prostriedok na riad účinne odstraňuje všetku mastnotu a nečistoty
Kód:  CIS878 Produktové číslo:  8595691811544 Stránky výrobcu
TIERRA VERDE Gél BIO citrón 1 l + Lufa oválna malá Predaj skončil

TIERRA VERDE Gél BIO citrón 1 l + Lufa oválna malá

Vyskúšajte zaujímavú súpravu prírodného gélu na riad a egyptskej lufy od Tierra Verde. Oba produkty vynikajú svojou ohľaduplnosťou k životnému prostrediu. TIERRA VERDE Gél BIO citrón je účinný gél na riad, ktorý si hravo poradí ako s odolnou mastnotou, tak so zaschnutými zvyškami jedla. Zaujme vás nevtieravou osviežujúcou citrónovou vôňou a zložením, ktoré nedráždi pokožku. Lufa je kozmetická pomôcka, ktorá vzniká z plodov rastliny Lufa cylindrica. Má mnohostranné využitie – ošetruje a masíruje pokožku a zároveň je vhodná ako náhrada bežných hubiek na riad. Je vybavená praktickým uškom na zavesenie, nie je chemicky ošetrená a môžete ju jednoducho kompostovať.

Klíčové vlastnosti súpravy TIERRA VERDE Gél BIO citrón 1 l + Lufa oválna malá

  • Výhodná súprava šetrného gélu na riad a egyptskej lufy od Tierra Verde
  • Účinný gél na riad si poradí s odolnou mastnotou a zaschnutými zvyškami jedla
  • TIERRA VERDE Gél BIO citrón vyniká šetrným prírodným zložením, ktoré nedráždi pokožku
  • Gél obsahuje BIO citrónovú silicu s nevtieravou osviežujúcou vôňou
  • TIERRA VERDE Gél sa v prírode ľahko odbúrava
  • Lufa je viacúčelový pomocník na telo i do domácnosti
  • Vzniká z plodov rastliny Lufa cylindrica
  • Skvele masíruje a prekrvuje, odstraňuje odumreté bunky a uvoľňuje upchaté póry
  • Lufou je možné nahradiť aj klasické hubky na riad
  • Lufa oválna malá je bez chemického ošetrenia a jednoducho kompostovateľná

TIERRA VERDE Gel BIO citrón – perfektný výkon a šetrné zloženie

Hľadáte účinný gél na riad so šetrným zložením a bez prehnanej parfumácie? Vyskúšajte Gél na riad s BIO citrónovou silicou od Tierra Verde. Gél s inovovaným zložením na báze rastlinných tenzidov využijete pri ručnom umývaní riadu, na šetrné umývanie ovocia a zeleniny, na odstránenie mastných škvŕn na bielizni a odmastenie povrchov v celej domácnosti. Má nevtieravú osviežujúcu vôňu vďaka obsahu BIO citrónovej silice. TIERRA VERDE Gél BIO citrón sa v prírode ľahko odbúrava a nezostávajú po ňom nežiaduce rezííduá náročné pre životné prostredie. Spĺňa prísne kritériá najnáročnejšieho európskeho certifikátu Ecogarantie.


Použitie:
Malé množstvo gélu rozmiešajte v teplej vode, alebo naneste priamo na umývacie náčinie. Po umytí ovocia, či zeleniny prostriedok dôkladne opláchnite pitnou vodou. Pred ošetrením mastných škvŕn najmä na bielizni najskôr vyskúšajte účinok produktu na malej (najlepšie skrytej) časti.

Zloženie: 
5 – <15 % aniónové a neiónové povrchovo aktívne látky, glycerol, chlorid sodný, xantánová guma, benzoan sodný, kyselina citrónová, GLDA, citrónová silica v biokvalite (Citrus limon), limonén, citral.

Upozornenie: 
Gél pri teplote nižšej ako 15 °C tuhne a mení farbu (žltkastá sa mení na bielu). Gél je vyrobený z rastlinných tenzidov a tuhnutie je známkou prírodného zloženia tohto produktu. Pri izbovej teplote sa jeho konzistencia aj farba obnovia. Prípadné tuhnutie nemá vplyv na ďalšiu funkčnosť výrobku. Výrobok tuhnutím nestráca penivosť, odmasťovaciu účinnosť, umývací výkon ani biologickú odbúrateľnosť. Ak chcete urýchliť obnovenie konzistencie gélu, vložte fľašu do teplého vodného kúpeľa.

Lufa – viacúčelový pomocník

Prírodná egyptská lufa vás zaujme svojím širokým využitím. Tradične sa používa pri starostlivosti o pokožku – skvele masíruje a prekrvuje, odstraňuje odumreté bunky a uvoľňuje upchaté póry. Môžete ňou ale nahradiť aj plastové hubky na riad. Disponuje praktickým uškom na zavesenie, je bez chemického ošetrenia a jednoducho kompostovateľná. Suchá lufa je pevná a drsná, po namočení do teplej vody ale rýchlo zmäkne a zväčší svoj objem. Vďaka tejto premene je báječná na masáž natiahnutých svalov, ako prevencia vzniku celulitídy aj na jemnú starostlivosť o pleť tváre. Prekrvuje pokožku, vyhladzuje ju a zjemňuje. Nahrádza plastové masážne hubky a žinky.

Použitie:
Po každom použití lufu dôkladne prepláchnite čistou horúcou vodou, potom ju nechajte preschnúť zavesenú za uško. Skladujte v suchu (pozor na vysokú vlhkosť vzduchu hlavne v kúpeľniach, hrozí hniloba). Lufu pravidelne čistite horúcou vodou, zabránite tak množeniu nežiaducich mikroorganizmov. Pri správnej starostlivosti vám bude slúžiť niekoľko mesiacov. Vlákna lufy sa používaním postupne rozpadávajú, zvyšok je ľahko kompostovateľný.

Zloženie:
100 % egyptská lufa, povrázok zo 100 % bavlny


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Objem
1 l Hotovo!
Vlastnosti
Ekologické Hotovo!
Vlastnosti
Ekologický Hotovo!
Typ produktu
Prostriedok na riad Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Objem

Objem
1 l Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ekologické Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ekologický Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Prostriedok na riad Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TIERRA VERDE Gél BIO citrón 1 l + Lufa oválna malá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIERRA VERDE Gel BIO citron 1 l + Lufa oválná malá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TIERRA VERDE Gel BIO citrom 1 l + Kis ovális luffa.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií