Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

Zelmer 2 v 1

Zobraziť katalóg
Zelmer 2 v 1
4,1 6 hodnotení
Žehliaca doska – dĺžka plochy na žehlenie 130cm, šírka plochy na žehlenie 47cm, nastaviteľná výška, držiak na žehličku a vhodné pre parné generátory
Kód:  ZELZP679 Produktové číslo:  ZIB0002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zelmer 2 v 1

Žehliaca doska Zelmer 2 v 1

Spríjemnite si neobľúbené domáce práce poriadnym vybavením. So žehliacou doskou Zelmer 2 v 1 vám pôjde žehlenie od ruky a vďaka veľkej žehliacej ploche budete mať hotovo za zlomok času. Poťah žehliacej dosky je zo 100 % bavlny, čo zaručuje jeho odolnosť pred vysokými teplotami a dobrú cirkuláciuvzduchu a vodnej pary. Od bolesti chrbta budete ušetrení vďaka nastaviteľnej výške dosky až do 98 cm. So žehliacou doskou Zelmer 2 v 1 bude žehlenie znesiteľnejšia záležitosť.

Žehliaca doska Zelmer 2 v 1

Žehliaca doska s priestrannou základňou

Žehliaca doska Zelmer 2 v 1 sa honosí veľkou žehliacou plochou, 130 × 47 cm, vďaka ktorej sa čas žehlenia skráti na minimum. Takáto veľká plocha umožňuje aj pohodlné žehlenie väčších textílií, ako sú závesy či obliečky. Súčasťou žehliacej dosky Zelmer 2 v 1 je tiež priestranná základňa s rozmermi25,5 × 30 × 34,4 cm na odloženie žehličky či parného generátora.

Žehliaca doska Zelmer 2 v 1

Protišmykové nožičky

Protišmykové nožičky zabránia nežiaducemu cestovaniu dosky po miestnosti, čím je tiež zaistená väčšia bezpečnosť. Akonáhle máte bielizeň vyžehlenú, žehliacu dosku Zelmer 2 v 1 pohodlne zložíte. Zložená nezaberie takmer žiadne miesto, takže ju môžete mať neustále poruke.

Žehliaca doska Zelmer 2 v 1

Kľúčové vlastnosti žehliacej dosky Zelmer 2 v 1

  • Praktická žehliaca doska Zelmer s priestrannou základňou na odloženie žehličky či parného generátora s rozmermi 25,5 × 30 × 34,4 cm
  • Veľká žehliaca plocha - 130 × 47 cm
  • Výškovo nastaviteľná – až 98 cm
  • Protišmykové nožičky pre maximálnu bezpečnosť
  • Kvalitný a odolný poťah zo 100 % bavlny
  • Jednoduché skladovanie – po zložení nezaberie takmer žiadny priestor

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
130 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku, Vhodné pre parné generátory Hotovo!
Maximálna výška
100 cm Hotovo!

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka
130 cm Hotovo!
Šírka
47 cm Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku, Vhodné pre parné generátory Hotovo!
Maximálna výška
100 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky žehliace dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den rád bych se informoval na váhu tohoto žehlícího prkna

Diskusia a poradňa k Zelmer 2 v 1
Príslušenstvo pre Zelmer 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zelmer 2 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer 2in1 Bügelbrett mit Dampfstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer 2in1 Bügelbrett mit Dampfstation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zelmer 2in1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií