AD květen univerzal Effaclar

ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks

Zobraziť katalóg
ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje prírodný balzam na bradu na tvarovanie a rozčesávanie fúzov a bavlnené ponožky s vianočným motívom (nápisom)
Kód:  KSDS1436 Produktové číslo:  5903766462301
ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks Predaj skončil

ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks

Chcete urobiť radosť bradáčovi? Potom je tu pre vás darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN, ktorá obsahuje prírodný balzam na fúzy a univerzálne zelené bavlnené ponožky s vianočným nápisom. To všetko zabalené v elegantnej čiernej darčekovej škatuľke. Krémový balzam na fúzy obsahuje drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady, ktoré má detoxikačné účinky a zanecháva fúzy čisté a zdravé. Zmes kokosového, arganového, mandľového, bavlneného, kaméliového a tekvicového oleja sa rozpúšťa priamo do brady a pokožky, čím poskytuje báječný hydratovaný pocit. Balzam na fúzy ZEW FOR MEN pomáha vytvárať objem a tvarovať fúzy, zároveň rozčesáva a zvlhčuje suché konce fúzov. Balzam má jemnú sladkastú vôňu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks

  • Balenie obsahuje balzam na fúzy a bavlnené ponožky s vianočným motívom
  • Darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN je dodávaná v elegantnej čiernej škatuľke
  • Balzam má krémovú konzistenciu
  • ZEW FOR MEN balzam na fúzy obsahuje drevené uhlie
  • V zložení nájdete 6 rôznych olejov na hydratáciu fúzov
  • Balzam pomáha tvarovať a rozčesávať fúzy
  • ZEW FOR MEN má sladkastú vôňu

Zloženie: 
Lanolin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba (Beeswax), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Charcoal Powder, Parfum/Fragrance, Benzyl Benzoate, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Butylophenyl Methylpropional, Limonene. 


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZEW FOR MEN Beard Balm + Socks.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií