P&G boost Opaľovacie prípravky

ZIAJA Slim Reduktor strií 100 ml

Zobraziť katalóg
ZIAJA Slim Reduktor strií 100 ml
Telový krém – proti striám, zabraňuje ukladaniu tukových buniek, zabraňuje vysušovaniu pokožky, vyhladzuje a zjemňuje pokožku - 39,20 €/1 l
Kód:  KSTE826 Produktové číslo:  5901887030737 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Slim Reduktor strií 100 ml Predaj skončil

ZIAJA Slim Reduktor strií 100 ml

Telový krém Ziaja Slim Reduktor strií je špičkový kozmetický prípravok, ktorý sa stará o pokožku postihnutú striami. Obsahuje vysoko účinné aktívne zložky, ktoré úspešne bojujú proti výskytu strií a celulitídy a výrazne zlepšujú stav pokožky. Krém zabraňuje ukladaniu tukových buniek, posilňuje štruktúru medzibunkového spojiva a zrýchľuje regeneráciu vrchnej pokožky. Jeho ľahká konzistencia s príjemnou vôňou dodáva pocit sviežosti. Prípravok bol dermatologicky testovaný. Rozmaznávajte svoju pokožku telovým mliekom Ziaja Slim, aby bola zdravá a pôsobila krásnym dojmom.

Kľúčové vlastnosti telového krému Ziaja Slim Reduktor strií

  • Telový krém Ziaja Slim rozjasňuje a redukuje všetky druhy strií
  • Zrýchľuje regeneráciu vrchnej pokožky
  • Odstraňuje celulitídu a spevňuje pokožku
  • Vhodný nielen pre ženy počas tehotenstva a po pôrode

Aktívne látky:
Forskolin – zoštíhlenie – zabraňuje ukladaniu tukových buniek. Redukuje celulitídu a spevňuje pokožku.
Hydroxyprolín – spevnenie – viditeľne rozjasňuje a redukuje strie.
Jojobový olej, alantoín – regenerácia – urýchľuje regeneráciu vrchnej pokožky. Posilňuje štruktúru medzibunkového spojiva.

Použitie:
Raz až dvakrát denne naneste na pokožku s najväčším výskytom strií – boky, zadok, stehná, prsia a jemne vmasírujte do vstrebania. Najlepšie výsledky dosiahnete pri pravidelnom používaní.

Zloženie:
aqua, propylene glycol, caprilic/capric triglyceride, dimethicone, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, panthenol, methylsilanol hydroxyproline aspartate, sodium polyacrylate, tocopheryl acetate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, allantoin, dipropylene glycol, commiphora mukul resin extract, coleus forskohlii root extract, xanthan gum, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, parfum, limonene, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, linalool, geraniol, citral, citronellol, alpha-isomethyl ionone

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZIAJA Slim Reduktor strií 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZIAJA Slim Reduktor strií 100 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií