AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

Zopa Carrera Fix, Deep Purple

Zobraziť katalóg
Zopa Carrera Fix, Deep Purple
5 2 hodnotení
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, bezpečnostná skupina I a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX (základňa je súčasťou balenia), zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nakláňanie sedačky do ľahu, ochrana proti bočnému nárazu a snímateľný (prateľný) poťah, farba fialová
Kód:  BABY7797 Produktové číslo:  8595114401635 Stránky výrobcu

Zopa Carrera Fix, Deep Purple

Cestujte bezpečne a usaďte svoje deti do pohodlnej autosedačky s vylepšenými bezpečnostnými prvkami Zopa Carrera Fix vo farbe Deep Purple, ktorá je vhodná pre všetky deti od 9 do 36 kg. Vďaka Isofix systému sedačku ľahko upevníte do všetkých moderných automobilov a zaistíte pomocou päťbodového bezpečnostného pásu. Vylepšená bočná ochrana Side safety protection zvyšuje bezpečie vášho dieťaťa v prípade, že dôjde k bočnému nárazu a kotviaci bod Top tether účinne zabráni rotácii sedačky. Autosedačku Zopa Carrera Fix ľahko nastavíte do jednej z troch polôh a prídavná výškovo nastaviteľná opierka hlavy napomôže ochrane krčnej chrbtice. Poťah autosedačky môžete v prípade potreby zložiť a vyprať. Pre ľahký transport je sedačka Zopa vybavená praktickým držadlom. Vaše deti tak môžu cestovať bezpečne, pohodlne aj štýlovo.

Kľúčové vlastnosti autosedačky Zopa Carrera Fix Deep Purple

  • Vylepšená bočná ochrana
  • Isofix systém pre jednoduché upevnenie sedačky vo vozidle
  • Zaistenie pomocou päťbodového pásu
  • Autosedačka Zopa je vhodná pre deti od 9 do 36 kg
  • Kotviaci bod zabráni rotácii v prípade nárazu
  • Prídavná opierka hlavy ochráni krčnú chrbticu
  • Umývateľný poťah a držadlo pre ľahký transport

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Fialová Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-36 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopa Carrera Fix, Deep Purple Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zopa Carrera Fix - Deep Purple. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zopa Carrera Fix - Deep Purple.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií