Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

Zopa Triton – Jester Red

Zobraziť katalóg
Zopa Triton – Jester Red
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, bezpečnostná skupina I, skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia v smere jazdy, nakláňanie sedačky do ľahu a nastaviteľný bezpečnostný pás, farba červená
Kód:  BABY8750 Produktové číslo:  8595114409426 Stránky výrobcu

Zopa Triton – Jester Red

Autosedačka je nevyhnutnosťou pre kohokoľvek, kto v aute vozí dieťa, ktoré meria do 150 cm a váži do 36 kg. Musíte vyberať podľa toho, akú má dieťa hmotnosť, ktorá by sa pri Zopa Triton – Jester Red mala pohybovať v rozmedzí 9-36 kg. Ukotvenie do automobilu zaistíte ľahko prostredníctvom stále obľúbenejšej funkcie ISOFIX. Na fixáciu dieťaťa stačí päťbodový pás, ktorý je súčasťou celku. Sedačka Zopa Triton – Jester Red je orientovaná v smere jazdy, čo je dobrá voľba skôr pre deti staršie ako pätnásť mesiacov. Nevyhnutnou funkciou, ktorú oceníte najmä pri dlhších cestách, je nastaviteľnosť polohy sedačky.

Dôležité prednosti autosedačky Zopa Triton – Jester Red

  • Autosedačka Zopa pre deti s hmotnosťou 9-36 kg
  • Upevnenie prostredníctvom stále obľúbenejšej funkcie ISOFIX
  • Zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás
  • Kvalitné vyhotovenie zaručuje pohodlie dieťaťa aj dlhú životnosť sedačky
  • Jednoduchá polohovateľnosť sedačky do ľahu
  • Vkusná červená farba

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-36 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopa Triton – Jester Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zopa Triton - Jester Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zopa Triton - Jester Red.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií