Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Maxxo Vákuová balička potravín VM4000

Zobraziť katalóg
Maxxo Vákuová balička potravín VM4000
3,8 5 hodnotení
Vákuovačka – výkon kompresora 9l/min, konektor pre externú odsávaciu hadičku, obsahuje 3ks vreciek 22x28cm hadička nie je súčasťou balenia
Kód:  EAN6164h Produktové číslo:  8595235804582

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Maxxo Vákuová balička potravín VM4000 Predaj skončil

Maxxo Vákuová balička potravín VM4000

Potrebujete, aby vaše potraviny vydržali dlhšie čerstvé? S výborným a veľmi jednoduchým riešením prichádza spoločnosť Laica. Jej vákuová zváračka fólií zaručí vašim potravinám až 5 násobnú čerstvosť a trvanlivosť, čím sa tiež uchová ich kvalita. Potraviny zabalíte do fólie, jednoducho z nej odsajete vzduch a zatavíte zvarom. Vďaka tomu budú chránené pred škodlivými plesňami, baktériami a mikroorganizmami. Dôležité vitamíny, nutričné hodnoty a chuť potravín zostane zachovaná po dlhú dobu v bezpečne uzavretom vzduchoprázdne.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie
  • Moderný dizajn
  • Odsávanie vzduchu z vreciek
  • Zatavenie zvarom
  • Predĺženie trvanlivosti až 5-násobne
  • Jednoduché automatické použitie
  • Napájanie zo siete

Ničí nepríjemné pachy

Už sa nemusíte obávať nepríjemných pachov, ktoré sa z chladničky či mrazničky valia zo skazených potravín. Táto technológia balenia je vhodná nielen pre uskladnenie aromatických syrov a zmesí, ale aj suchých produktov. Vákuovo zabaliť tak môžete napríklad strukoviny, korenie, kávu a čaj. Inovatívny prístroj nájde využitie aj pri balení jedla na cesty, na dovolenku alebo pri balení desiaty deťom do školy. Jedlo si môžete chytro nadávkovať na jednotlivé balíky, ktoré ste schopní spotrebovať naraz.

Jednoduchá obsluha

Obsluha prístroja je úplne jednoduchá a intuitívna. Bezpečnostné protišmykové podložky zabraňujú nechcenému pohybu po kuchynskej linke. Užívateľov určite poteší aj fakt, že na spodnej strane vákuovej baličky sa nachádza úschovný priestor pre napájací kábel, ktorý sa vám nebude zbytočne povaľovať po linke.

Doplňujúce informácie:

Balenie obsahuje: 3kusov vreciek: 22 × 28cm
Výkon kompresora je: 9 litrov za minútu

 
Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde sa dajú kúpiť náhradné sáčky ?

Dobry gde mozem objednat hadicku k tej vakuovacke dakujem

Dobrý den,dá se tato svářečka použít i na jiný typ folií třeba folie na obaly na sešity.Děkuji Labuť

sú k tomuto zariadeniu vhodné tieto sáčky MAXX Univerzálne vákuovacie rolky 3 ks Kód: EAN6164g ???

Diskusia a poradňa k Maxxo Vákuová balička potravín VM4000
Príslušenstvo pre Maxxo Vákuová balička potravín VM4000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Vakuová balička potravin VM4000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxx VM4000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxx VM4000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií