Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Maxxo IRT01

Zobraziť katalóg
Maxxo IRT01
4,7 48 hodnotení
Bezdotykový teplomer – digitálny bezkontaktný infračervený, meranie teploty ľudského tela aj povrchovej teploty prostredia, povrchov, presnosť +/- 0.2 °C, rozsah merania teploty 0 °C – 118 °C (32 °F – 244.4 °F), ochrana IP22, meranie zo vzdialenosti 5 – 8cm, odozva merania 0.5s, automatické vypnutie po 10 sekundách, pamäť až na 32 meraní, vhodné aj ako zdravotnícka pomôcka
Kód:  MAXTE810 Produktové číslo:  8595235804810

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Maxxo IRT01

Tento digitálny bezkontaktný a infračervený teplomer slúži na meranie teploty ľudského tela, ale možno ho využiť aj na meranie teploty predmetov, povrchov i kvapalín. Bezdotykový teplomer disponuje certifikáciou pre zdravotnícke pomôcky CE a ochranou IP22 na meranie v zhoršených podmienkach. Maxxo IRT01 ponúka dva prepínateľné režimy. Rýchly senzor zmeria teplotu už za 0,5 sekundy na vzdialenosť 5 – 8 cm. Integrovaná pamäť si zapamätá až 32 meraní. Všetky informácie sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji.


Kľúčové vlastnosti bezkontaktného teplomera Maxxo IRT01

  • Infračervený teplomer Maxxo IRT01 dokáže bezkontaktne merať teplotu ľudského tela a predmetov
  • Disponuje certifikátom CE pre zdravotnícke pomôcky
  • Ochrana IP22 zaistí meranie aj v menej priaznivých podmienkach
  • Vhodný ako do domácnosti, tak aj do firemnej prevádzky
  • Rozsah na meranie predmetov je od 0 °C do 118 °C
  • Rozsah na meranie teploty človeka je od 35 °C do 42,9 °C
  • Maxxo IRT01 meria na vzdialenosť 5 – 8 cm
  • Rýchle meranie dokáže dodať výsledok už za 0,5 sekundy
  • Čitateľné hodnoty zobrazuje LCD displej
  • Ergonomický tvar na pohodlné držanie

Bezdotykový teplomer Maxxo IRT01 na doma i do nemocnice

Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT01 je vhodný ako na domáce využitie, tak aj ako profesionálny zdravotnícky prostriedok vo firemnej prevádzke, a to najmä vďaka svojej certifikácii CE 1639 pre lekárske zariadenia. S ochranou IP22 dokáže teplomer merať teplotu aj v menej priaznivých podmienkach.

Maxxo IRT01 vyniká presnosťou merania

Bezkontaktná infračervená technológia odčíta teplotu z čela bez fyzického kontaktu a zabraňuje tak prenosu infekcií medzi ďalšími ľuďmi. Okrem ľudského sa dá merať aj teplota predmetov. Digitálny teplomer Maxxo IRT01 vyniká presnosťou merania s odchýlkou iba 0,2 °C. Presnosť je zabezpečená senzorom od nemeckého výrobcu s rýchlosťou merania iba 0,5 sekundy.

Praktické využitie teplomera Maxxo IRT01

S teplomerom Maxxo IRT01 môžete merať v dvoch režimoch. Prvý z nich je meranie ľudskej teploty ako u seniorov, detí alebo dospelých v rozsahu od 35 °C – 42,9 °C. Druhým z nich je meranie teploty povrchov, jedla aj tekutín v rozsahu 0 – 118 °C. Pomocou teplomera Maxxo IRT01 môžete okamžite zmerať teplotu v miestnosti alebo napr. teplotu ohriateho mlieka, a to jediným stlačením tlačidla. Merania si možno nastaviť v °C  aj °F.

LCD displej

Podsvietený LCD displej bezkontaktného teplomera Maxxo IRT01 vám zaručí, že výsledok merania si môžete prečítať aj v tme – vaše dieťa pritom môže spokojne spať. Digitálny teplomer je tiež vybavený zvukovým upozornením na horúčku alebo vysokú teplotu, ktorej hodnotu možno manuálne nastaviť.


Parametre a špecifikácia

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na čelo, Na spánok Hotovo!
Rýchlosť merania
0,5 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
Meria aj izbovú teplotu Hotovo!
Minimálna teplota
0 °C Hotovo!

Typ

Typ
Bezkontaktný – infračervený Hotovo!
Spôsob použitia
Na čelo, Na spánok Hotovo!

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania
0,5 s Hotovo!
Špeciálne funkcie
Meria aj izbovú teplotu Hotovo!

Rozsah merania

Minimálna teplota
0 °C Hotovo!
Maximálna teplota
118 °C Hotovo!

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F
ÁNO Hotovo!

Typ napájania

Typ napájania
AA Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám možná hloupý dotaz, ale přece jen.. Teploměr má návod písmeny pro ostrovidy, nicméně ho mají ke stažení třeba v Datardu, tedy jsem si ho stáhla-je to ten samý,jen čitelný, pročetla jsem a nějak nerozumím tomu, zdali teploměr má nějakou svoji škálu teplot, oproti biologické, kterou se normálně mnohá desetiletí řídíme a učíme se to i v biologii, tedy, že 36,6 je průměrná teplota. 37 je zvýšená teplota.38 je horečka. Ano, v různém věku jsou rozdílné teploty,ale nejen kojenec při teplotě 38 patří k lékaři. V současní době se řeší i teplota zvýšená, tedy 37,3. Že jsem naměřila v daném okamžiku na čele 36,6, v podpaží 37,1, na hrudníku 38, na břiše 38,5, na spánku 35,9, to mě opravdu překvapilo. Čelo je, samozřejmě, od jakživa mnohem chladnější, než podpaží, když hoří čelo, už poznáte teplotu i bez teploměru. Ale jak se má člověk zorientovat, aby věděl, že je ok?A také, že tomu měření může věřit. Problém je, že od doby rtuťových teploměrů už nic tak dobře neměřilo.

Dobrý den, jsou tyto bezkontaktní infračervené teploměry použitelné i pro měření teploty kapalin? Stačí namířit na hladinu a změří její teplotu? Děkuji.

Dobrý den, kolik je potřebe baterií, popřípadě jsou nějaké součástí balení ? Děkuji

Dobry den,mohu se zeptat, jak to, ze Maxxo IRT01 je absolutne totozny s Cemio Metric 308 Smart? Jsou v teplomerech krome nazvu nejake rozdily? Dekuji.

Pekný deň, zistil som, že existuje česká firma s názvom MAXXO, ktorá sa zaoberá sprostredkovaním (veľko i maloobchodného predaja), ale aj výrobou produktov. Ak je tento produkt z dovozu, je preň zabezpečený servis a na ako dlho ? Ďakujem !

Dobrý den, je k teploměru Maxxo IRTO1 český návod nebo video a jaké jsou rozměry? Děkuji

Dobrý den, je možné teploměr vyzkoušet ve showroomu v Praze? Děkuji

Diskusia a poradňa k Maxxo IRT01
Príslušenstvo pre Maxxo IRT01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo IRT01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxxo IRT01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxxo IRT01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxxo IRT01.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií