PET Aplikace

Maxxo WL40WRC

Zobraziť katalóg
Maxxo WL40WRC
4,1 21 hodnotení
Ventilátor – stojanový, diaľkové ovládanie, 50W, 3 transparentné lopatky, LED diódy, akustická signalizácia, 3 rýchlosti, nastaviteľná výška, nastaviteľné otáčanie, časovač vypnutia, 3 režimy fúkania
Kód:  MAXVE042 Produktové číslo:  WL40 WRC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Maxxo WL40WRC

Stojanový ventilátor MAXX WL40WRC na diaľkové ovládanie ponúka dostatočný výkon pre osvieženie horúcich letných dní. Je vybavený troma rýchlosťami a rôznymi režimami fúkania. Prúdenie vzduchu zaisťujú tri transparentné lopatky kryté mriežkou pre bezpečnú manipuláciu. Iste oceníte možnosť výškového nastavenia a stabilitu, ktorú zabezpečuje guľatá základňa. Ventilátor disponuje tiež možnosťou otáčania a užitočným časovačom vypnutia. O stave prevádzky ventilátora Maxx vás budú informovať LED diódy.

Kľúčové vlastnosti ventilátora MAXX WL40WRC

  • Stojanový výškovo nastaviteľný
  • 3 rýchlosti prúdenia vzduchu
  • Nastaviteľné otáčanie
  • Akustická signalizácia
  • LED diódy
  • Diaľkové ovládanie
  • 3 režimy fúkania
  • Príkon 50 W

Regulujte si rýchlosť fúkania presne podľa vašich potrieb. Ventilátor MAXX WL40WRC ponúka tri režimy fúkania, navyše možno nastaviť aj rýchlosť prúdenia vzduchu. Stojanový ventilátor je vhodný do akéhokoľvek interiéru a vďaka nastaviteľnej výške i možnosti otáčania ho využije hoci aj celá kancelária. Netrápte sa v horúcich letných dňoch a doprajte si parádne osvieženie s ventilátorom MAXX WL40WRC.

Parametre a špecifikácia

Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
50 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je prosím hlučnost ventilátoru? Děkuji

Dobrý den, jaká je výška ventilátoru a jakého průměru je hlavice? Děkuji.

Dobrý den je u tohoto modelu i možnost nastavení úhlu sklonu diky

Diskusia a poradňa k Maxxo WL40WRC
Príslušenstvo pre Maxxo WL40WRC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo WL40WRC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxxo WL40WRC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxxo WL40WRC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxxo WL40WRC.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií