Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

MEDE8ER MED 600 X3D/WP

Zobraziť katalóg
MEDE8ER MED 600 X3D/WP
4,6 8 hodnotení
Multimediálne centrum – Full 3D-HDMI 1.4
Kód:  DEM001 Produktové číslo:  MED600X3DWP Stránky výrobcu

MEDE8ER MED 600 X3D/WP

Prehrajte si filmy v úchvatnom Full 3D a so zvukom DTS True HD! Multimediálny prehrávač zvládne prehrávať video v rozlíšení až Full HD, nerobí mu problém zvuk 7.1 a formáty videa ako H.264, Matroska (MKV), ISO Blu-ray disku, DivX, XviD, Windows Media Video a množstvo ďalších. Rovnako dobrá podpora je aj u audio formátov, kedy možno prehrávať bežné MP3, ale aj WAV, FLAC, OGG Vorbis a iné. Podporované sú aj obrázky a webové služby. Je teda ideálnou voľbou do domácností, kde sa uplatní ako univerzálny multimediálny prvok. Prehrávač je počas svojej činnosti absolútne tichý vďaka pasívnemu chladeniu.

Vstavaná sieťová karta alebo WiFi spojenie sa zaslúžia o začlenenie prehrávača do vašej miestnej siete. S prístupom k internetu dokáže surfovať po internete, streamovať médiá aj prehrávať videá z YouTube. Poteší aj aplikácia Take Control pre diaľkové ovládanie, internetové rádiá a vstavaný BitTorrent klient pre sťahovanie dát zo sietí typu P2P bez nutnosti použitia počítača. Zdieľanie dát bude možné s počítačmi vybavenými operačnými systémami Microsoft Windows aj Linux pod taktovkou Samba servera. Možno nahrávať nový firmvér, takže je tu priestor pre mnohé budúce vylepšenia funkcií. Diaľkový ovládač s aktívnym podsvietením a samoučiacim sa tlačidlom bude vaším sprievodcom rýchleho prístupu.

Parametre a špecifikácia:

Hardvér:
Procesor: RTD1186 na frekvencii 750 MHz
Flash: 512 MB SLC
SDRAM: 512 MB DDR3

Podpora:
Video formáty: AVI/BDMV Light/BDISO Light/MKV/TS/TP/TRP/M2TS/MPG/MP4/MOV/M4V/VOB/ISO/IFO/DAT/WMV/ASF/RM/RMVB/FLV až 720p/1 080i/1 080p
Video kodeky: MPEG-1-2/MPEG-4 SP/ASP/AVC (H.264)/XviD/WMV9 (VC - 1)/RealVideo 8/9/10 (až 720P)
3D videá: Full 3D/3D BD ISO/Side By Side/horné a dolné/Frame Sequential/Frame Packing MAX 1 920 × 180.
Audio kodeky: MP3/MP2/OGG Vorbis/PCM/LPCM/AAC/RA/Dolby True HD - DTS MA Passthrough na HDMI/AC3 - DTS 5.1/Flac až 24bit 192 KHz/WAV/WMA Standard (DRM & Advanced Profile nie sú podporované)
Podporovaný formát fotografií: JPEG/BMP/GIF/TIFF/PNG
Systém súborov: FAT32/NTFS/HFS + (MAC)

Video výstup:
NTSC/PAL/480P/576P/720P/1080i/1 080p/1 080p 24 Hz/Auto Frame Rate

Rozhranie:
1× HDMI 1.4
1× Komponentné/kompozitné video
1× Stereo RCA
1× SPDIF optický
1× Slot pre karty SD/SDHC/Sony Pro Duo
2× USB 2.0
1× LAN
WiFi 802.11b/g/n

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zobrazí MEDE8ER MED 600 X3D/WP menu (nabídku) blu-ray a DVD?

Preto že ma zatiaľ najviac oslovil svojim užívateľským rozhraním a aj stabilitou v sieti (na rozdiel od zariadení pracujúcich na princípe ANDROID), rád by som zostal pri tejto, alebo podobnej značke,ale nemám chuť platiť veľké peniaze za niečo, čo existuje len na papieri. Otázka: Viete mi odporučiť podobné zariadenie , ktorému funguje prehrávanie filmov, hudby, fotiek, youtube. Od firmy má "živú" podporu upgradom FirmWaru a kde existuje návod v domácom jazyku (CZ/SK)? Radšej by som dal prednosť nie Androidu, ktorý je neprehľadný, nestabilný držať sieť a nastavenia, zbytočne komplikovaný a miesto užívateľsky prijateľného prostredia pre užívateľa ponúka skôr priestor pre programátorov, ktorí si ho prispôsobia k svojmu ľudskému obrazu. Samozrejme z hry vypadáva aj APPLE, ktorého filmy/hudbu nestačí stiahnuť z internetu, ale je treba ich ešte prekonvertovať na ich formát a navyše uložiť na ich CLOUD, lebo nepodporujú NAS / klasické externé disky Ďakujem

Medzi podporovanými formátmi je aj MKV (čo je len obal toho, čo je vo vnútri) Ale i napriek tomu, že vo vnútri MKV súboru je podporovaný formát, skrinka ho neprehrá. Skúšal som prehrať viacero filmov stiahnutých z internete. Skrinka vôbec neodzrkadľuje realitu toho, čo je v súčasnosti v kodekoch trendy. Nepodariolo sa mi spustiť ani jeden MKV súbor Píšete, že FirmWare sa dá upgradovať. To ano, ale firma vyrábajúca skrinku vydala posledný FW viac ako pred rokom a v oficiálnom fore an ich stránke sa vyjadrila, že žiaden ďalší nový vývoj už nebude. Čím sme obmedzili skrinku na používanie bez YouTube a bez nových kodekov. Pozerať budeme môcť len staré filmy. Otázka: Ešte stále si myslíte, že skrinka je hodná 190€ ?

To si robíte z +udí srandu? Zariadenie má prehrávať multimédia z lokálneho zdroja a z internetu (YouTube), pričom YouTube už nie je v zariadení podporované. Čiže kupujeme a platíme za niečo, čo nedostaneme. Otázka: Kedy stiahnete nefunkčný výrobok z trhu, alebo kedy mu znížite cenu na polovicu?

Dobrý den, má zařízení vlastní display? Tj. rád bych ho použil i pro přehrávání hudby z PC/sítě bez nutnosti zapínat televizi a to bez nějakého displaye na zařízení půjde jen obtížně. Děkuji

Dobrý den! 1. Je možno k zařízení připojit přes USB externí disk a přehrávat z něj hudbu (mp3) a filmy? 2. Je možno pouštět rádia? Děkuji!

Diskusia a poradňa k MEDE8ER MED 600 X3D/WP
Príslušenstvo pre MEDE8ER MED 600 X3D/WP
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEDE8ER MED 600 X3D/WP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEDE8ER MED 600 X3D/WP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEDE8ER MED 600 X3D/WP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEDE8ER MED 600 X3D/WP.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií