PET PET

365 dní s Božím milosrdenstvom

Zobraziť katalóg
365 dní s Božím milosrdenstvom E-kniha, Slovensky
Elektronická kniha
Autor: Susan Tassone
2019, Slovensky, 478 strán
Kód:  EK41196 ISBN: 978-80-8211-133-3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

365 dní s Božím milosrdenstvom Predaj skončil

365 dní s Božím milosrdenstvom

Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?

Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života.

Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva.

Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).

Kniha je cirkevne schválená.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií