Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AP+ plus nový vizuál

ABBYY FineReader PDF 15 Standard, 1 rok, GOV/EDU (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ABBYY FineReader PDF 15 Standard, 1 rok, GOV/EDU (elektronická licencia)
Kancelársky softvér ABBYY FineReader pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: prevod slova na text (OCR), vhodné pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  EO407g9f
ABBYY FineReader PDF 15 Standard, 1 rok, GOV/EDU (elektronická licencia) Predaj skončil

ABBYY FineReader PDF 15 Standard, 1 rok, GOV/EDU (elektronická licencia)

Licencia je určená pre 1 zariadenie na 1 rok, Je prenosná. Určená pre školy a verejnú správu. Je kompatibilná s operačným systémom Windows. 

Kancelársky softvér ABBYY FineReader PDF 15 Standard (elektronická licencia)

Objavte digitálny svet pri spracovávaní PDF súborov. Kancelársky softvér ABBYY FineReader PDF 15 Standard umožňuje spojiť všetky činnosti v jednej aplikácii. Program sa vyznačuje jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Umožňuje digitálne spracovávať dokumenty, ktoré boli vytvorené digitálne alebo naskenované z papiera. V súbore budete mať možnosť mazať, pridávať, otáčať, orezávať alebo napríklad úplne meniť rozvrhnutie stránok. 

Kancelársky softvér ABBYY FineReader PDF 15 Standard

PDF editor softvéru ABBYY FineReader PDF 15 Standard má vylepšené OCR

K dispozícii je tiež zlúčenie do jedného súboru. PDF editor ABBYY FineReader PDF 15 Standard dokáže preniesť tabuľky do iných súborov so zachovaním ich formátovania. Samozrejmosťou je možnosť digitálneho podpisu. Aj v naskenovaných dokumentoch ľahko vyhľadáte potrebné frázy. Využívajte vlastné pečiatky, Batesovo číslovanie aj vodoznaky. Vkladajte hlavičky a päty alebo rozdeľujte PDF súbory podľa veľkosti, počtu stránok či záložiek.



Chráňte a podpisujte súbory PDF

Spravujte prístup k vašim PDF súborom. Zabráňte úniku dôverných informácií. Citlivé informácie je možné zo súboru úplne odstrániť. Program na PC ABBYY FineReader PDF 15 Standard umožňuje chrániť dokumenty heslom voči otváraniu, tlači, editácii alebo ďalším extrakciám informácií. Dokumenty navyše podpíšete elektronickým aj vlastnoručným podpisom. 



PC program FineReader PDF 15 Standard na vytváranie a prevádzanie PDF súborov

Kancelársky PC program ABBYY FineReader PDF 15 Standard umožňuje prevádzať papierové dokumenty aj súbory z ľubovoľného formátu do PDF alebo naopak, prevádzať PDF súbory do formátov ako Microsoft Word, Excel a ďalších 15 formátov. Vytvorte jeden súbor PDF z niekoľkých rôznych súborov v rôznych formátoch. 



Formuláre PDF na vyplnenie? Žiadny problém!

S kancelárskym softvérom ABBYY FineReader PDF 15 Standard jednoducho vytvoríte vlastné interaktívne PDF formuláre. Pridávajte rôzne interaktívne polia, nastavujte akcie alebo upravujte existujúce formuláre PDF. 



Kancelársky softvér ABBYY FineReader PDF 15 Standard

Kľúčové vlastnosti kancelárskeho programu ABBYY FineReader PDF 15 Standard

  • Kancelársky softvér ABBYY FineReader PDF 15 Standard odhaľuje digitálny svet PDF súborov
  • PDF editor spracováva dokumenty vytvorené digitálne aj naskenované z papiera
  • Program pre PC ABBYY FineReader PDF 15 Standard sa vyznačuje jednoduchým a intuitívnym ovládaním
  • Upravujte a organizujte PDF súbory


Odkaz na stiahnutie (Windows): https://www.abbyy.com/finereader-downloads/standalone/
Odkaz na stiahnutie (Mac): https://www.abbyy.com/finereader-pdf-mac-downloads/
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií