Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acronis True Image 2018 CZ pre 1 PC (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Acronis True Image 2018 CZ pre 1 PC (elektronická licencia)
4,7 7 hodnotení
Zálohovací softvér – pre ukladanie obrazov diskov a vytváranie záloh celého počítača, elektronická licencia
Kód:  WZ351cc81

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image 2018 CZ pre 1 PC (elektronická licencia) Predaj skončil

Acronis True Image 2018 CZ pre 1 PC (elektronická licencia)

Nová verzia jedného z najobľúbenejších a najpoužívanejších zálohovacích softvérov, ktorý má na svete už niekoľko miliónov používateľov s maximálnou spokojnosťou, po roku konečne dorazila na trh. Reč je o zálohovacom softvéri Acronis True Image 2018, ktorý si vrátane predchádzajúcich funkcií pripravil široké spektrum noviniek a najrôznejších vylepšení. Pre tých, ktorí ho ešte nepoznajú, je potrebné spomenúť, že Acronis True Image je rýchly a jednoduchý softvér, zahŕňajúci full-image zálohovanie pre počítače Windows a Mac. Okrem toho tiež zvláda nielen zálohovanie mobilných zariadení, operačných systémov, počítačových programov, používateľských nastavení a súborov, ale aj zavádzanie informácií systému na rôzne zdroje, ako sú napríklad externé HDD, NAS systémy, sieťové položky alebo cloudy.

Prehľad nových funkcií Acronis True Image 2018

  • Aktívne klonovanie diskov  Zálohovací softvér Acronis True Image 2018 umožňuje naklonovať Windows systém rovno na miestny alebo externý disk bez toho, aby ste museli Windows zastavovať a zbytočne reštartovať. 
  • Aktualizovaný Media Builder – Obnovte systém na rovnaký alebo odlišný hardvér pomocou spúšťacieho média či vytvorte WinPE prostredie pre riešenie problémov s konfiguráciou ovládačov. Zálohovací softvér zvládne aj to a ponúka navyše predurčené nastavenia v Simple móde aj vami voliteľné v Advanced móde. 
  • Konverzia na virtuálny harddisk – S touto funkciou môžete testovať nielen programy a VHDX súbor vášho systému, ale aj nastavenie systému konverzií full image preddavkov na Hyper-V formát virtuálneho harddisku. Následne Acronis True Image 2018 ponúka možnosť spustenia viacerých kópií systému na Windows hypervízor zároveň.
  • Changed-Block Tracker – Nová technológia zálohovacieho softvéru Acronis neustále monitoruje vykonávanie zmien v reálnom čase, vďaka čomu sa prírastkové zálohovanie dokáže až trojnásobne zrýchliť, ak ide o menšie zmeny (menej ako 30 % disku). Ušetríte tak hromadu času, ktorý je k vykonávaniu lokálneho, prírastkového alebo rozdielového image zálohovania potrebný.
  • Aktivity a štatistiky zálohovania – O jednoduché spravovanie vašich dát sa postará nové prostredie Backup Activity and Statistics, v ktorom je možné sledovať status záloh, veľkosť súborov a rýchlosť zálohovania. Pre maximálnu prehľadnosť tu nájdete aj farebné ukazovatele pre jednotlivé typy už uložených dát. Vždy sa tak ľahko zorientujete, aké máte množstvo zálohovaných dát, počet verzií záloh v úložisku alebo počet multimediálnych súborov a ostatných dokumentov dostupných na obnovenie.
  • Acronis Active Protection – Spoľahlivo chráni vaše zariadenie pred útokom ransomwaru ešte predtým, než začne šifrovať všetky dáta. Používa pri tom špeciálnu heuristickú analýzu a strojové učenie k rozpoznaniu, zastaveniu a zvráteniu efektov. Táto funkcia je súčasťou Standard aj Premium edície zálohovacieho softvéru Acronis True Image 2018 a je kompatibilná aj s MacBookmi. 
  • Bezpečnostný dashboard – Acronis True Image 2018 dokáže označiť potenciálne nebezpečné procesy a sústavne ich monitorovať. Vďaka tomu dokážete identifikovať tie zablokované a potom spravovať whitelist dôveryhodných aplikácií pre bezproblémové spúšťanie. Dashboard tiež zobrazuje metriky prostredia Acronis Active Protection, ktoré bránia váš systém.
  • Bezdrôtové zálohovanie mobilných zariadení na NAS – Použitím WiFi siete môžete zálohovať svoje mobilné zariadenia automaticky na dátové úložiská na sieti (NAS). To isté okrem telefónov a tabletov platí aj pre MacBooky či stolné počítače. Dátové úložiská NAS sa navyše dajú zapnúť nepretržite, takže sa nikdy nestane, aby steprišli o zálohovanie vášho prístroja. Celkový proces sa spúšťa po pripojení zariadenia na zdieľanú sieť NAS.
  • Rýchlejšie zálohovanie a obnova – Už žiadne zbytočné zdržiavanie. Jedinečná technológia zálohovacieho softvéru Acronis ponúka najrýchlejšie cloudové zálohovanie, obnovu a novú WAN optimalizáciu. 
  • Zálohovanie sociálnych médií – Sociálne siete v dnešnej dobe používa už skoro každý, a preto je ich preventívne zálohovanie naozaj šikovným krokom. Pomocou zálohovacieho softvéru Acronis True Image 2018 už budú všetky vaše fotky, videá a spomienky z Facebooku a najnovšie aj z Instagramu v maximálnom bezpečí.

Licencia zálohovacieho softvéru Acronis

Zálohovací softvér Acronis True Image 2018 je dodávaný v českom jazyku s trvalou elektronickou licenciou (ESD) pre 1 počítač (zariadenie). Súčasťou licencie je aj podpora zahŕňajúca e-mail a online chat.

Kompatibilita:

Microsoft Windows:
10 (vrátane výročnej aktualizácie)
Home Server 2011
8.1 (všetky edície)
8 (všetky edície)
7 SP1 (všetky edície)

Apple Mac OS:
X Sierra 10.12
El Capitan 10.11
Yosemite 10.10.2+
Mavericks 10.9.5+

Súborové systémy:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS+

Mobilné operačné systémy:
iOS 8.0 a novšie
Android 4.1 a novšie

 
Poznámka:

Dobry den, jak mohu vratit licenci? Zakoupil jsem zaroven ssd od WD a tam licence je. Jde to vratit?

Dobrý den, můžu mít při koupi jedné licence SW střídavě aktivní buď na PC nebo na notebooku?

zvládne tento program klonovat ze 160Gb SSD disku na kterém je windows a programy, který už budu mít zaplněný na nový SSD M.2 PCIe NVMe disk 240GB a jestli ano tak mne zajímá jestli po dokončení klonu uvidím v mém Pc např velikost disku M.2 zaplněno cca 160Gb a 80Gb volné místo umožnuje Acronis takovou volbu

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi elektronickou a krabicovou verziou ?

Dobrý den, jak se postupuje v případě zakoupení nového PC. Přijdu o možnost instalace na nové PC? Předem děkuji za info. MR

Diskusia a poradňa k Acronis True Image 2018 CZ pre 1 PC (elektronická licencia)
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií