Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Acronis True Image 2019 CZ Upgrade pre 5 PC (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Acronis True Image 2019 CZ Upgrade pre 5 PC (elektronická licencia)
Zálohovací softvér Acronis True Image, elektronická licencia určená pre 5 zariadení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLA0016

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image 2019 CZ Upgrade pre 5 PC (elektronická licencia) Predaj skončil

Acronis True Image 2019 CZ Upgrade pre 5 PC (elektronická licencia)

Ďalšia verzia jedného z najobľúbenejších a najpoužívanejších zálohovacích softvérov, ktorý využíva po celom svete niekoľko desiatok miliónov používateľov. Zálohovací softvér Acronis True Image si z predchádzajúcich verzií vzal to najlepšie a navyše je doplnený o celý rad nových funkcií a najrôznejších vylepšení. Acronis True Image je rýchly a jednoduchý softvér zahŕňajúci full-image zálohovania počítačov s operačným systémom Windows aj MacOS. Okrem počítačov si poradí so zálohami mobilných zariadení, operačných systémov, počítačových programov či používateľských nastavení a súborov. Poradí si aj so zavádzaním informácií systému na rôzne zdroje ako napr. externé pevné disky, NAS systémy, sieťové položky alebo cloudové systémy.

Novinky v softvéri Acronis True Image

  • Acronis Survival Kit – obnova po zrútení systému bude s týmto nástrojom veľmi jednoduchá. Vytvorený na externom disku, obsahuje všetko, čo potrebujete – boot médium, systémový oddiel a všetky vaše zálohy – k spoľahlivej obnove celého vášho systému. Urobte si proces obnovy tak jednoducho, ako je zasunutie externého disku.
  • Nástroj na čistenie záloh – získajte viac kontroly nad miestnym zálohovaním na zlepšenie spravovania miesta na disku. Funkcia na čistenie záloh vám umožní uvoľniť miesto na disku manuálnym výberom zbytočných verzií záloh a odstránením nepotrebných súborov. 
  • Klonovanie aktívnych diskov pre Mac – klonujte presnú repliku vášho systému, aj keď ho práve používate – netreba ho zastavovať ani reštartovať. Pripojte USB-C kábel na superrýchly prenos dát alebo zapojte externý disk pre bootovateľnú kópiu. Podporované sú tiež Boot Camp inštalácie.
  • Parallels Desktop Backup – obnova virtuálnych strojov na Macu bude efektívnejšia ako kedykoľvek predtým. Taktiež môžu byť VMS obnovené kvázi zostavy súborov, ktoré možno spustiť v prostredí Parallels Desktop.
  • Vylepšené zálohovanie do cloudu – technológia Archive 3 navyšuje spoľahlivosť a výkon pri Windowse i Macu. Bezpečné ukladanie dát off-site s vyspelým šifrovaním vám zaistí vaše digitálne súkromie.
  • Zálohovanie pri zapojení USB, vylepšenia pre WinPE médiá a aktívna ochrana proti ransomvéru.

Licencia zálohovacieho softvéru Acronis True Image

Táto elektronická licencia je určená pre vlastníkov starších verzií zálohovacieho softvéru a je dodávaná v českom jazyku s trvalou platnosťou pre 5 počítačov (zariadení). Elektronická licencia Acronis True Image funguje ako upgrade, ktorý stačí jednoducho nainštalovať. Súčasťou licencie je aj online technická podpora pripravená zodpovedať všetky vaše otázky.

Acronis True Image funguje na viacerých platformách

Podporované platformy:
Microsoft Windows: Windows Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011 a Windows XP SP3 (32-bit) s obmedzením
Apple Mac OS X: Apple Mac OS X, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11 a Yosemite 10.10

Súborové systémy:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS+
APFS

Mobilné operačné systémy:
iOS 8.0 a novšie
Android 4.1 a novšie

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acronis True Image 2019 CZ Upgrade pre 5 PC (elektronická licencia)
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií