Alza pre firmy

Acronis True Image 2019 pre 3 PC (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Acronis True Image 2019 pre 3 PC (elektronická licencia)
5 2 hodnotení
Zálohovací softvér Acronis True Image pre 3 zariadenia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a iOS, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodný pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLA0012

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image 2019 pre 3 PC (elektronická licencia) Predaj skončil

Acronis True Image 2019 pre 3 PC (elektronická licencia)

Ďalšia verzia jedného z najobľúbenejších a najpoužívanejších zálohovacích softvérov, ktorý využíva po celom svete niekoľko desiatok miliónov používateľov. Zálohovací softvér Acronis True Image si z predchádzajúcich verzií vzal to najlepšie a navyše je doplnený o celý rad nových funkcií a najrôznejších vylepšení. Acronis True Image je rýchly a jednoduchý softvér zahŕňajúci full-image zálohovania počítačov s operačným systémom Windows aj MacOS. Okrem počítačov si poradí so zálohami mobilných zariadení, operačných systémov, počítačových programov či používateľských nastavení a súborov. Poradí si aj so zavádzaním informácií systému na rôzne zdroje ako napr. externé pevné disky, NAS systémy, sieťové položky alebo cloudové systémy. 

Novinky v softvéri Acronis True Image

  • Acronis Survival Kit – obnova po zrútení systému bude s týmto nástrojom veľmi jednoduchá. Vytvorený na externom disku, obsahuje všetko, čo potrebujete – boot médium, systémový oddiel a všetky vaše zálohy – k spoľahlivej obnove celého vášho systému. Urobte si proces obnovy tak jednoducho, ako je zasunutie externého disku.
  • Nástroj na čistenie záloh – získajte viac kontroly nad miestnym zálohovaním na zlepšenie spravovania miesta na disku. Funkcia na čistenie záloh vám umožní uvoľniť miesto na disku manuálnym výberom zbytočných verzií záloh a odstránením nepotrebných súborov. 
  • Klonovanie aktívnych diskov pre Mac – klonujte presnú repliku vášho systému, aj keď ho práve používate – netreba ho zastavovať ani reštartovať. Pripojte USB-C kábel na superrýchly prenos dát alebo zapojte externý disk pre bootovateľnú kópiu. Podporované sú tiež Boot Camp inštalácie.
  • Parallels Desktop Backup – obnova virtuálnych strojov na Macu bude efektívnejšia ako kedykoľvek predtým. Taktiež môžu byť VMS obnovené kvázi zostavy súborov, ktoré možno spustiť v prostredí Parallels Desktop.
  • Vylepšené zálohovanie do cloudu – technológia Archive 3 navyšuje spoľahlivosť a výkon pri Windowse i Macu. Bezpečné ukladanie dát off-site s vyspelým šifrovaním vám zaistí vaše digitálne súkromie.
  • Zálohovanie pri zapojení USB, vylepšenia pre WinPE médiá a aktívna ochrana proti ransomvéru.

Licencia zálohovacieho softvéru Acronis True Image

Zálohovací softvér Acronis True Image sa dodáva s trvalou elektronickou licenciou pre 3 počítače (zariadenie). Súčasťou elektronickej licencie je aj online technická podpora pripravená zodpovedať všetky vaše otázky.

Acronis True Image funguje na viacerých platformách

Podporované platformy:
Microsoft Windows: Windows Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011 a Windows XP SP3 (32-bit) s obmedzením
Apple Mac OS X: Apple Mac OS X, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11 a Yosemite 10.10

Súborové systémy:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS+
APFS

Mobilné operačné systémy:
iOS 8.0 a novšie
Android 4.1 a novšie

Poznámka:

Můžu jedním PC řídit zálohování tří PC?

Diskusia a poradňa k Acronis True Image 2019 pre 3 PC (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Acronis True Image 2019 pre 3 PC (elektronická licencia)
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií