Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acronis True Image CZ Upgrade pre 1 PC z OEM verzie (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Acronis True Image CZ Upgrade pre 1 PC z OEM verzie (elektronická licencia)
5 3 hodnotení
Zálohovací softvér - pre ukladanie obrazov diskov a vytváranie záloh celého počítača, elektronická licencia
Kód:  WZ351cc84a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acronis True Image CZ Upgrade pre 1 PC z OEM verzie (elektronická licencia) Predaj skončil

Acronis True Image CZ Upgrade pre 1 PC z OEM verzie (elektronická licencia)

Nová verzia jedného z najobľúbenejších a najpoužívanejších zálohovacích softvérov, ktorý má na svete už niekoľko miliónov užívateľov s maximálnou spokojnosťou, po roku konečne dorazila na trh. Reč je o zálohovacom softvéri Acronis True Image 2018, ktorý si vrátane predchádzajúcich funkcií pripravil široké spektrum noviniek a najrôznejších vylepšení. Acronis True Image je rýchly a jednoduchý software zahŕňajúce full-image zálohovanie pre počítače Windows a Mac. Okrem toho tiež zvláda nielen zálohovanie mobilných zariadení, operačných systémov, počítačových programov, užívateľských nastavení a súborov, ale aj zavádzanie informácií systému na rôzne zdroje, akou sú napríklad externé HDD, NAS systémy, sieťové položky alebo cloudy.

Prehľad nových funkcií Acronis True Image 2018

  • Aktívne klonovanie diskov -   Zálohovací softvér Acronis True Image 2018 umožňuje naklonovať Windows systém rovno na miestny alebo externý disk, bez toho aby ste museli Windows zastavovať a zbytočne reštartovať. 
  • Aktualizovaný Media Builder - Obnovte systém na rovnaký alebo odlišný hardvér pomocou spúšťacieho média či vytvorte WinPE prostredie pre riešenie problémov s konfiguráciou ovládačov. Zálohovací softvér zvládne aj to a ponúka naviac predurčené nastavenia v Simple móde aj vami voliteľné v Advanced móde. 
  • Konverzia na virtuálny harddisk - S touto funkciou môžete testovať nielen programy a VHDX súbor vášho systému, ale aj nastavenie systému konverzií full image záloh na Hyper-V formát virtuálneho harddisku. Následne Acronis True Image 2018 ponúka možnosť spustenia viacerých kópií systému na Windows hypervízore zároveň.
  • Changed-Block Tracker - Nová technológia zálohovacieho softvéru Acronis neustále monitoruje vykonávanie zmien v reálnom čase, vďaka čomu sa prírastkové zálohovanie dokáže až trojnásobne zrýchliť, ak sa jedná o menšie zmeny (menej ako 30% disku). Ušetríte tak hromadu času, ktorý je k vykonávaniu lokálneho, prírastkového alebo rozdielového image zálohovania potrebný.
  • Aktivity a štatistiky zálohovania - O jednoduché spravovanie vašich dát sa postará nové prostredie Backup Activity and Statistics, v ktorom je možné sledovať status záloh, veľkosť súborov a rýchlosť zálohovania. Pre maximálnu prehľadnosť tu nájdete aj farebné ukazovatele pre jednotlivé typy už uložených dát. Vždy sa tak ľahko zorientujete, aké máte množstvo zazálohovaných dát, počet verzií záloh v úložisku alebo počet multimediálnych súborov a ostatných dokumentov dostupných na obnovenie.
  • Acronis Active Protection - Spoľahlivo chráni vaše zariadenie pred útokom ransomwaru ešte predtým, než začne šifrovať všetky dáta. Používa pri tom špeciálnu heuristickú analýzu a strojové učenie k rozpoznaniu, zastaveniu a zvráteniu efektov. Táto funkcia je súčasťou Standard aj Premium edície zálohovacieho softvéru Acronis True Image 2018 a je kompatibilná aj s MacBookmi. 
  • Bezpečnostný dashboard - Acronis True Image 2018 dokáže označiť potencionálne nebezpečné procesy a sústavne ich monitorovať. Vďaka tomu dokážete identifikovať tie zablokované a potom spravovať whitelist dôveryhodných aplikácií pre bezproblémové spúšťanie. Dashboard potom tiež zobrazuje metriky už spomínaného prostredia Acronis Active Protection, ktoré bránia váš systém.
  • Bezdrôtové zálohovanie mobilných zariadení na NAS - Za použitia vašej Wi-Fi siete môžete zálohovat svoje mobilné zariadenia automaticky na dátové úložiská na sieti (NAS). To však okrem telefónov a tabletov platí aj pre MacBooky či stolné počítače. Dátové úložiská NAS sa navyše dajú zapnúť nepretržite, takže sa nikdy nestane, že by ste o zálohovanie vášho prístroja prišli. Celkový proces sa spúšťa po pripojení zariadenia na zdieľanú sieť NAS.
  • Rýchlejšie zálohovanie a obnova - Už žiadne zbytočné zdržiavanie. Jedinečná technológia zálohovacieho softvéru Acronis ponúka najrýchlejšie cloudové zálohovanie, obnovu a novú WAN optimalizáciu. 
  • Zálohovanie sociálnych médií - Sociálne siete v dnešnej dobe používa už skoro každý, a preto je ich preventívne zálohovanie naozaj chytrým krokom. Pomocou zálohovacieho softvéru Acronis True Image 2018 už budú všetky vaše fotky, videá a spomienky z Facebooku a novo i z Instagramu v maximálnom bezpečí.

Licencia zálohovacieho softvéru Acronis

Táto elektronická licencia je určená pre vlastníkov starších verzií zálohovacieho softvéru a je dodávaná v českom jazyku s trvalou platnosťou pre 1 počítač  (zariadenie). Elektronická licencia Acronis True Image 2018 funguje ako upgrade, ktorý stačí jednoducho nainštalovať. Súčasťou je potom aj podpora zahŕňajúca mail a online chat. 

Kompatibilita:

Microsoft Windows:
10 (vrátane výročnej aktualizácie)
Home Server 2011
8.1 (všetky edície)
8 (všetky edície)
7 SP1 (všetky edície)

Apple Mac OS:
X Sierra 10.12
El Capitan 10.11
Yosemite 10.10.2+
Mavericks 10.9.5+

Súborové systémy:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS +

Mobilné operačné systémy:
iOS 8.0 a novšie
Android 4.1 a novšie

Postup instalace

  • Na stránce https://account.acronis.com se přihlaste ke svému účtu. Nemáte-li účet, založte si jej.
  • Po přihlášení klikněte na Přidat klíče a vložte zakoupený licenční klíč.
  • Stáhněte Instalační soubory
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií