Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ashampoo 3D CAD Architecture 6 (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Ashampoo 3D CAD Architecture 6 (elektronická licencia)
CAD/CAM softvér – na 2D a 3D návrhy, navrhnite si svoj dom, byt alebo izbu presne podľa vašich predstáv, trvalá licencia, pre Windows 7 a vyššie
Kód:  SWLA0020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ashampoo 3D CAD Architecture 6 (elektronická licencia) Predaj skončil

Ashampoo 3D CAD Architecture 6 (elektronická licencia)

Grafický softvér Ashampoo 3D CAD Architecture 6 je pre všetkých, ktorí chcú, aby sa ich vízie stali realitou. Integrovaný sprievodca vás prevedie tvorivým procesom krok za krokom a poskytne spoľahlivé a rýchle výsledky. 2D, 3D a prierezové pohľady pomôžu presne kontrolovať každý projekt, vďaka nim odhalíte chýbajúce a nedorobené časti. S grafickým softvérom Ashampoo 3D CAD Architecture 6 si ľahko predstavíte, ako bude vyzerať napríklad váš nový dom.

Kľúčové vlastnosti grafického softvéru Ashampoo 3D CAD Architecture 6

  • Praktický softvér na dizajnovanie budov a záhrad
  • 3 typy pohľadov pre lepšiu kontrolu
  • Aplikácia povrchov pomocou pár kliknutí
  • Zabudovaný katalóg modelov v Ashampoo 3D CAD Architecture 6
  • Integrovaný sprievodca pre jednoduché používanie
  • Podpora objektov zo SketchUp a Collada
  • Prepracovaný a vylepšený plánovač povrchu
  • Pomôže sa vám vyhnúť nepríjemným prekvapeniam
  • S 3D CAD Architecture 6 vytvoríte presne to, na čo myslíte
  • Limitom je len vaša kreativita
  • Softvér dokáže simulovať efekt svetla a tieňa

Grafický softvér Ashampoo 3D CAD Architecture 6 umožňujúci importovanie modelov

Nová verzia 3D CAD Architecture 6 umožňuje načítať a upravovať rôzne 3D objekty a ukladať ich do integrovaného katalógu. Ten vám umožní prístup k miliónom už hotových produktov, ktoré jednoducho importujete a pridáte do svojho projektu. Softvér podporuje modely zo SketchUp a Collada, takže rovno môžete používať celý rad generických aj značkových objektov.

Zlepšenie aplikácie v novej verzii

V novej verzii grafického softvéra Architecture 6 bol populárny plánovač povrchu rozšírený o 3D raster prvky, ktoré vám umožňujú automaticky vytvárať riadky a stĺpce 3D elementov. Povrchy môžete aplikovať na jednotlivé steny alebo na celé fasády budovy pomocou pár kliknutí. Využitie tejto funkcie je neobmedzené, použijete ju pre obklady, izolácie, chrbtové škáry, základné dosky, drevené panely,...

Neobmedzené možnosti grafického softvéra Ashampoo 3D CAD Architecture 6

S týmto grafickým softvérom môžete prerobiť dizajn vášho domu a záhrady. Je to najjednoduchší spôsob, ako sa vyhnúť nepríjemným prekvapeniam a sklamaniu. Grafický softvér Ashampoo 3D CAD Architecture 6 vám umožní vytvoriť presne to, na čo myslíte. Vďaka veľkému výberu nábytku, dekoratívnych prvkov a rastlín vaša kreativita nemá limit. Pre realistickejší dojem program dokonca simuluje efekty svetla a tieňa.


V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ashampoo 3D CAD Architecture 6 (elektronická licencia)
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií