Rapture AP+ plus nový vizuál

Bitdefender Mobile Security pre Android pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Bitdefender Mobile Security pre Android pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)
4,1 914 hodnotení
Internet Security Bitdefender Mobile Security pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Android, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, EN, HU, DE, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWLB0035
Bitdefender Mobile Security pre Android pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia) Predaj skončil

Bitdefender Mobile Security pre Android pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)




Bitdefender Mobile Security poskytuje bezkonkurenčnú detekciu malvéru založenú na cloude a inteligentné zabezpečenie proti krádeži pre váš prístroj Android, a to prakticky bez vplyvu na batériu. Skenujte svoj prístroj kedykoľvek a máte istotu, že vaše aplikácie sú neškodné. Navyše, antivírusový modul automaticky po každej inštalácii skenuje aplikáciu a okamžite vám oznámi, či predstavuje nejaké nebezpečenstvo. Aj obyčajné prehliadanie internetu vás môže zaviesť na nebezpečné miesta, ale zabezpečenie Mobile Security vás bude vždy chrániť – upozorní vás na webové stránky, ktoré obsahujú malvér, phishing alebo iné typy podvodného obsahu.

Bitdefender

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Kľúčové vlastnosti elektronickej licencie Bitdefender Mobile Security

  • Šikovný antivírus – ochrana v reálnom čase proti vírusom a ransomvéru
  • Bezpečné platenie online – vaše internetové bankovníctvo bude v bezpečí
  • Ochrana prehliadania webu – chráni pred phishingom a podvodnými útokmi a navyše umožňuje spravovať sledovače, tzv. trackery, ktoré  zbierajú vaše dáta
  • Ochrana súkromia – zostaňte v anonymite, keď ste online a získajte ochranu aj na verejnej sieti WiFi
  • Ochrana pred krádežou – chráňte svoje prístroje v prípade straty alebo odcudzenia
  • Bitdefender VPN – chráni vašu online prítomnosť šifrovaním celej internetovej komunikácie
  • Bitdefender Safepay – chráni vaše online platby
  • Úsporný chod – vďaka cloudovej technológii nemá aplikácia prakticky žiadny vplyv na výkon alebo výdrž prístrojov

Antivírus Bitdefender Mobile Security je rýchly a nenáročný

Antivírus Bitdefender Mobile Security nie je náročný na zdroje vášho telefónu, takže nemá žiadny vplyv na výkon. Skenovanie na vyžiadanie je bleskovo rýchle a samotná aplikácia pridáva len jednu sekundu navyše k dĺžke trvania reštartu prístroja. Vzhľadom k tomu, že väčšina najnáročnejších operácií sa vykonáva v cloude, nedochádza k vyčerpaniu zdrojov prístrojov, takže životnosť batérie zostáva prakticky nedotknutá.

Antivírus Bitdefender Mobile Security chráni aplikácie

Chráňte svoje najdôležitejšie aplikácie, aby nikto nemenil vaše nastavenia alebo súkromné informácie. Antivírus Bitdefender Mobile Security 2020 vám umožňuje chrániť aplikácie pomocou kódu PIN ako ďalšiu vrstvu ochrany. Pomocou funkcie Smart Unlock môžete telefón nastaviť tak, aby umožňoval priamy prístup k chráneným aplikáciám počas používania dôveryhodnej siete WiFi. S funkciou Bitdefender Anti-Theft môžete prístroj v prípade straty alebo odcudzenia vzdialene vyhľadať, uzamknúť, vymazať alebo odoslať správu do vášho prístroja. Váš telefón so systémom Android je navyše schopný sebaobrany: zaskočí každého, kto sa s ním vo vašej neprítomnosti pokúša manipulovať a pošle vám informáciu emailom.

Ochráňte svoje online účty

Skontrolujte si, či sú vaše online účty zapojené do akéhokoľvek odcudzenia či kompromitácie dát priamo z vášho telefónu. S toľkými populárnymi webovými stránkami a aplikáciami, ktoré vydávajú varovania o úniku databázy, je ľahké stratiť prehľad o vašich exponovaných účtoch. Ochrana účtu vás upozorní v prípade, že sú vaše citlivé dáta ohrozené a následne umožňuje podniknúť kroky v závislosti od jeho stavu.

  • Nákupom tohto produktu získate elektronickú licenciu Bitdefender Mobile Security pre 1 prístroj s operačným systémom Android na 1 rok.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!




Postup inštalácie

  • Všetky verzie programu sú dostupné na stiahnutie tu: https://central.bitdefender.com/home (Mobile security je možné stiahnuť aj z Google play)
  • Na danom linku si vytvoríte účet, pomocou ktorého môžete spravovať všetky svoje zariadenia, na ktorých je Bitdefender
  • Zvolíte si, či chcete produkt inštalovať na toto alebo iné zariadenie
  • Následne spustíte inštaláciu

Všetko je v češtine, ak by ste mali akýkoľvek problém s aktiváciou, môžete kontaktovať českú technickú podporu na tel. +420 245 501 801, prípadne sa na výrobcu obrátiť cez webovú stránku: Support.bitdef.cz

  • Technická podpora je dostupná iba cez pracovné dni: Pondelok – Piatok od 9:00 hod do 17:00 hod
    Poznámka:

    Dobrý den, dostala jsem k telefonu zdarma antivirus na 1 rok. Telefon byl zakoupen 19.9.2020 a dnes jsem chtěla aktivovat antivirus a píše mi to, že je aktivační kód neplatný ???

    Dobrý den, koupila jsem tablet, ke kterému byla na rok zdarma elektronická licence Bitdefender Mobile Security pro Android pro 1 zařízení na 1 rok (elektronická licence). Chci se zeptat, jestli je potřeba po roce zdarma službu nějak vypovědět, nebo jestli skončí sama? Nechci, aby se služba po roce automaticky přepla do placené verze. Děkuji za odpověď

    Dostal jsem tento antivir na půl roku zdarma k talefonu xiaomi ale nejde odinstalovat. jak na to ?

    Dobrý den, dostal jsem nyní v květnu 2021 tuto licenci na "Bitdefender Mobile Security pro Android pro 1 zařízení na 1 rok" na rok při koupi nového telefonu. Protože ale už dříve koupený antivirus pro Android mám, chtěl bych tuto licenci použít až pro nový tablet s Androidem, který chci pořídít až na konci července. Mohu tedy tuto liecenci pro Android zařízení použít na konci července tohoto roku? Předem děkuji.

    Dobrý den, před pár dny jsem si koupila dva telefony Realme 7, u kterých byla jako dárek licence na Bitdefender Mobile Security pro Android. V objednávce vidím, že jsem dostala dva kusy, ale v mojí knihovně licencí vidím, že mám licenci pouze pro jedno zařízení na jeden rok (zatím jsem ji neaktivovala). Jak se mohu dostat ke druhé licenci? Děkuji.

    Dobrý den. kde si stáhnu antivirus do telefonu. dostal jsem ho zdarma ke koupi telefonu ale nevím kde si ho stáhnout. děkuji za info Michal

    Dobrý den. zašleny licenční kód na jeden rok zdarma, ale kód není při zadání platný.

    Dobrý den, nevíte, kde lze zkontrolovat, zda není aktivované obnovující se předplatné. V aplikaci v sekci předplatné jsem nenašla žádné informace, zda je aktivované nebo ne. I odpověď, že nevíte, je odpověď. Děkuji

    Dobrý den koupil telefon reálmé c3 k tomu měl dostat zdarma internet

    Dobrý deň, dostal som to k telefónu ako darček, zaklikol so výmenu nevhodného darčeka, ako si túto službu viem uplatniť. Nikde na stránke som to nenašiel.

    12
    Diskusia a poradňa k Bitdefender Mobile Security pre Android pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)
    Príslušenstvo pre Bitdefender Mobile Security pre Android pre 1 zariadenie na 1 rok (elektronická licencia)
    P-DC1-WEB02
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií