Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Grafický program Corel DRAW pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a 2D grafika, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  SWlC0025

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licencia) Predaj skončil

CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licencia)


Špičková sada grafických nástrojov pre amatérov aj profesionálov

CorelDRAW Graphics Suite 2020 pre Windows je špičková sada obsahujúca profesionálne nástroje pre vektorové ilustrácie, sadzbu, úpravu fotografií a návrhy. Tento balík exkluzívneho softvéru je určený pre každého, kto ocení rýchlu, efektívnu a flexibilnú prácu s grafikou. Iste uvítate široké možnosti prispôsobenia a funkcií, ktoré doplnia váš jedinečný štýl. Medzi hlavné novinky vo verzii 2020 sa jednoznačne radí aplikácia CorelDRAW.app, vďaka ktorej budete môcť pracovať aj na cestách.


Obsah grafickej sady CorelDRAW Graphics Suite 2020

  • CorelDRAW 2020 – vektorové ilustrácie a stránkový zlom
  • Corel PHOTO-PAINT 2020 – úpravy obrázkov
  • Corel Font Manager 2020 – nástroj pre správu a hľadanie písiem
  • CorelDRAW.app – grafické návrhy online prostredníctvom webového prehliadača
  • AfterShot 3 HDR – editor fotografií vo formáte RAW


Pracujte efektívne s CorelDRAW

Dosiahnite bezkonkurenčnej produktivity s výkonnými funkciami a plynulejšími pracovnými postupmi s podporou PDF/X-4 či inovovaným prostredím pre prechádzanie obsahu. Ďalšou praktickou novinkou je tiež nedeštruktívna funkcia úprav pri používaní efektov na vektorové a rastrové objekty. Nechýbajú ani súbory Discovery, ktoré vám pomôžu dosiahnuť skvelé výsledky.


Kvalitný obsah bez licenčných poplatkov

Okrem samotných aplikácií získate aj bezplatný obsah vrátane výukových videí, obrázkov či profesionálnych šablón.

  • 7 000 klipartov, digitálnych obrázkov a šablón mobilných reklamných panelov
  • 1 000 digitálnych fotografií s vysokým rozlíšením
  • Viac ako 1 000 písiem TrueType a/alebo OpenType
  • 150 profesionálne navrhnutých šablón
  • Viac ako 600 prechodových, vektorových a rastrových výplní
  • Online výukové videá, vrátane ukážkových videí k novinkám
  • Online video rady a vysvetlenia od odborníkov
    Ukotviteľný panel Rady
  • Súbory Discovery prístupné prostredníctvom voľby Začíname na úvodnej obrazovke

vypnuté
CorelDRAW Graphics Suite 2019

Úpravy fotografií

Retušujte a vylepšujte svoje fotografie pomocou výkonných nástrojov na úpravy fotografií v aplikácii Corel PHOTO-PAINT. Použite špeciálne efekty na odstránenie nedokonalostí, opravenie perspektívy a mnoho ďalšieho.

vypnuté
CorelDRAW Graphics Suite 2019

Typografia

Vďaka komplexnej sade typografických nástrojov možno usporiadať text podľa vlastných predstáv. Užite si typografické funkcie OpenType, ako sú ligatúry, ornamenty, kapitálky, ozdobné varianty a ďalšie funkcie.

vypnuté
CorelDRAW Graphics Suite 2019

Sadzba

CorelDRAW Graphics Suite 2020 obsahuje nástroje na vytváranie stránkového zlomu pre brožúry, viacstranové dokumenty a ďalšie. Rezervujte si miesto pre text alebo grafiku alebo pomocou nástroja Zástupný text vymodelujte stránku a získajte predstavu o výslednom vzhľade textu.


Licencia CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN

Zakúpením získate elektronickú licenciu na komerčné použitie a jeden počítač s operačným systémom Windows vo firemnom prostredí. Softvér podporuje tieto jazyky: EN/DE/FR/ES/BR/IT/CZ/PL/NL.




Poznámka:
» Všetky 2D grafické programy
» Všetky grafické programy CorelDRAW
» Všetky programy na vektorovú grafiku

Dobrý den, nevím, zda píši správně na toto místo, ale potřeboval bych poradit. Rád bych se naučil s nějakým grafickým programem, a to především proto, že bych si chtěl dělat vlastní návrhy brankářských fotbalových rukavic, proto že se věnuji na slušné úrovni tomuto sportu. Nevím ale, jaký program by byl pro tuto činnost nejlepší, není to žádné velké umění, v podstatě se jedná o šablonu rukavice s páskem s jednou stranou, kde je dlaň a jednou stranou, kde je výsledný design, logo atd. V začátcích by mi asi stačil nějaký ne příliš drahý program. Děkuji za radu a odpověď. Hezký den. Michal

Dobrý den, jaký rozdíl je pro verzi pro Windows mezi: CorelDRAW Graphics Suite 2020 (elektronická licence) za 17.290 Kč a CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licence) za 15.990 Kč. Nakupoval bych na IČO jako OSVČ. Děkuji. D.K.

Diskusia a poradňa k CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre CorelDRAW Graphics Suite 2020 Business WIN (elektronická licencia)
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií